• Veturikortteli
  • 8.2.2022

Työmaatiedote vko 2

Asemanseudun ensimmäisen vaiheen rakentaminen on nyt käynnistymässä maanrakennustöiden osalta. Maanrakennustöitä varten työmaa-alue on rajattu aidoilla. Henkilökulku on ohjattu kiertämään työmaa-alue turvallisesti.

Asemanseudun Asematalon ja Aallokon paalutus on edennyt hienosti juhlapyhien aikana. Pahoittelemme tästä aiheutunutta meluhaittaa. Melulupa työmaa-alueella on myönnetty klo. 6:00 – 18:00. Ensimmäiset anturat valetaan lähi aikoina, mistä alkaa Asemanseudun työmaan varsinainen rakennusaika. Maanrakennustyöt ovat käynnistyneet Pysäköintitalon pohjalle.

Työmaaliikenne lisääntyy Asemanseudun työmaan ympäristössä uusien vaiheiden alkaessa ja henkilöstö määrän kasvaessa. Rautatieaseman asiakkaille on järjestetty pysäköintipaikkoja Luomanrannan pysäköintialueella, sekä Toriparkista Seiparkin toimesta. Autolla työmaan pääsee ohittamaan normaalisti, mutta jalankulkijat on ohjattu kiertämään työmaa asemalaituri 1:sen tai Ruukintien toiselta puolelta. Toivomme myös yleistä varovaisuutta työmaan ympäristössä liikkumiseen.

Työmaan ympäristössä liikkuu koko rakentamisen ajan erilaisissa kuljetuksissa käytettävää raskasta kalustoa, joka aiheuttaa mahdollisesti hetkellisesti ruuhkaa. Pyrimme torjumaan haittoja kaikin käytettävissä olevin keinoin ja pahoittelemma mahdollista haittaa jo etukäteen.

Mikäli huomaat työmaan ympäristössä jotain turvallisuuteen liittyviä epäkohtia, voit laittaa suoraa palautetta työmaalle osoitteeseen: veturikortteli@yit.fi