Tikkurilan toimisto- ja liikekeskus Dixi, vaihe 3

Suunnitteilla
Toimistotilaa

750 - 6 000

Lisätiedot

Dixi – Toimitilat Tikkurilassa

Toimisto- ja liikekeskus Dixi rakentuu Tikkurilan aseman yhteyteen kolmessa vaiheessa. Keskuksessa on 12 kerrosta. Liiketilat ovat 1.–3. ja toimistotilat 4.–11. kerroksissa.

Dixin ykkösvaiheessa valmistui yhteensä 14 000 neliötä, josta puolet toimisto- ja puolet liiketilaa. Samalla valmistuivat 500 auton pysäköintitalo ja bussiterminaali. Kakkosvaiheen laajennus käsitti noin 4 000 neliötä liiketilaa ja 8 000 neliötä toimistotilaa. Kolmannessa ja viimeisessä vaiheessa Dixiin valmistuu lisää toimistotilaa n. 6 000 m². Valmistuessaan Dixin kokonaislaajuus on n. 35 000 neliötä.

Hankkeen tiedot

Hankkeen nimi
Tikkurilan toimisto- ja liikekeskus Dixi, vaihe 3
Kokonaispinta-ala
35000 m²
Sijainti
Tikkurila on Vantaan hallinnollinen keskus, jossa sijaitsee mm. kaupungintalo ja runsaasti palveluita. Tikkurilan asema on tällä hetkellä pääradan kolmanneksi vilkkain asema. Kehäradan aloitettua liikennöinnin Tikkurilasta tuli tärkeä liitoskohta kaukojunien ja lentoaseman välillä. Matkustajamäärän odotetaan kasvavan 10–15 miljoonaan kävijään, mikä vaikuttaa myös kauppakeskuksen kävijäodotuksiin. Lisäksi alueella asuu, työskentelee ja opiskelee lähes 70 000 ihmistä.
Lähipalvelut
Dixissä palvelee tällä hetkellä noin 30 liikettä, mm. lukuisia ravintoloita ja kahviloita sekä erikoisliikkeitä ja päivittäistavarakauppoja.
Kulkuyhteydet
Tikkurilan asemalla pysähtyvät lähes kaikki lähi- ja kaukojunat, joten yhteydet ovat erinomaiset kaikkialle Suomeen ja Venäjälle. Asemalta on myös bussiyhteys suoraan lentokentälle. Keskuksen ohi kulkee myös yksi pääkaupunkiseudun tärkeimmistä kevyen liikenteen väylistä.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Ole ystävällinen ja täytä lomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä.