• Ajankohtaista
  • Asiakastarina
  • 3.1.2022

Yhteisöllisyys ja sijainti vetoavat

Asiakastarina: Dilaw

Riku Rinta-Jouppi, Matti Mikkola ja Alwar Holmberg (kuvasta puuttuu Robert Porthan) 

 

Nelihenkinen asianajotoimisto Dilaw on terveysdatan digitaaliseen säätelyyn erikoistunut asianajotoimisto, jonka toimisto on Espoon Workery+ Keilaniemessä. 


Espoon vaikuttavin rakennus Account tower, Workery+ Keilaniemen uudet tilat ja liikenteellisesti helppo sijainti sekä muut lähellä sijaitsevat teknillis- ja IT-orientoituneet yritykset painoivat Dilaw:n perustajan Riku Rinta-Joupin toimistovalinnassa. ”Yhteisöllisyys on tärkeää ja se on hyvää täällä Keilaniemessä”, Riku jatkaa. Keilaniemen keskeinen sijainti ja vetovoima vaikuttivat myös hiljattain Dilaw:lla aloittaneeseen Alwar Holmbergiin: ”Pidän Keilaniemestä, etenkin kesäisin ja itselleni oli mukava yllätys, että Dilaw:n toimisto sijaitsee täällä.” 


Dilaw on vieraillut muissakin Workery+:n kohteissa Teurastamolla ja Esplanadilla ja Matti Mikkola työskennellyt muissa co-working paikoissa kuten vaikkapa Maria01:ssä. ”Tänne [Keilaniemeen] pääsee julkisilla helposti. Aina löytyy jokin soppi, jossa tehdä ryhmässä töitä tai sitten voi varata neukkarin rauhallisempaan keskusteluun asiakkaan kanssa. Näin vanhana toimistorottana, olen istunut kopeissa ja siihen mitä teen nyt, tämä on ihan optimi ratkaisu: hyvä lokaatio, todella siisti ja kaikki toiminnot,” hymyilee Matti Mikkola. 
 

Kiinnostuitko työtiloistamme? Ole meihin yhteydessä!

Nora Lallukka
Sales Manager, Workery+
Aatu Luoto
Sales Manager, Workery+