• Workery+
  • Ajankohtaista
  • 24.5.2021

Workery+ Vallilan ravintolassa satsataan makujen maailmaan

Workery+ Vallilan edustavissa tiloissa toimii tasokas ravintola Sture16 Eatery sekä kahvila Sture16 cafe & bar. Uuden ajan toimistolta vaaditaankin viihtyvyyden lisäksi myös huippuluokan palveluita, joten ravintolaa ja kahvilaa pyörittävät yhdessä neljä alan konkaria vuosien kokemuksella.

”Ravintolassamme kaikki tehdään suurella sydämellä, intohimolla ja rakkaudesta ruokaan ja palveluun. Tinkimättömästi”, ravintolayrittäjä Rauno, Rane Rönnberg kiteyttää.

Samaan tinkimättömään kastiin kuuluu myös Workery+ Vallilan uudenlaiset toimitilat, joissa on hotellitasoiset palvelut. Siksi tilojen palveluissa, kuten aulakahvilassa ja ravintolassa, on panostettu sekä oman väen että vierailijoiden rentoon kohtaamiseen.

Maukkaat lounaat kruunaavat päivän Workery+ Vallilassa

Ravintola-alan ammattilaiset loihtivat varmalla otteella päivän kohokohtaan maukkaita lounaita moneen makuun. Esimerkiksi lautaselta tarjoiltu uudenlainen lounas on sitä plussaa, mitä Workery+ on.

”Se on piirun verran parempi sisällöltään, hieman erottuvampi tarjonnaltaan ja palvelukin on plussan puolella”, Rönnberg lupaa.

Ravintola- ja kahvilatoiminnan lisäksi yrityksen konseptiin kuuluvat catering- ja tilausravintolatoiminnot sekä kokouspalvelut Workery+ Vallilan korkeatasoisissa toimistotiloissa.

”Täydennämme palvelukokonaisuutta asiakkaidemme toiveiden mukaan. Tarkoitus on myöhemmin järjestää teemailtoja, grillijuhlia, lauantaibrunsseja ...you name it”, Rönnberg summaa.

Mottona: kyllä järjestyy!

Yrittäjäjoukkoa johtava Rönnberg tunnetaan parhaiten Namaskaar-ravintolaketjustaan. Ehkäpä lounastajat saavatkin maistaa hippusen itämaisen keittiön saloja.

Yrityksen markkinoinnista, myynnistä ja päivittäistoiminnasta vastaa Aki Nylund. Hän on toiminut muun muassa baarimestarina ja ravintolapäällikkönä.

Ravintolan kolmas jäsen on keittiömestari Martin Lindblom, jolla on vahva osaaminen ravintoloiden ruoka-, juoma- ja palvelukonsepteista. Intohimoinen gastronomi ja visionääri sekä joukon neljäs jäsen Marcus Wilson tuo tuulahduksen makuelämyksiin Australian mantereelta, jossa hän on työskennellyt niin keittiömestarina kuin kahvilayrittäjänä.

Rönnberg kertoo, että tässä yhtälössä yhdistyy kaikkien osaaminen saumattomaksi kokonaisuudeksi. Ekologisuus, kestävä kehitys, aidot raaka-aineet ja perinteiset ruoan valmistusmenetelmät sekä hävikin minimoiminen ovat ravintolan toiminnan perusta.

Yrittäjät pystyvätkin vastaamaan kokemuksellaan asiakkaiden vaativimpiinkin toiveisiin. Siksi heidän sisäinen mottonsa on: kyllä järjestyy!

Ravintolan ja kahvilan tiedot

  • Lounaslistan menu: salaattipöytä, kasvikset ja ruokaisat lisukkeet sekä päivän keitto, lautasannos lisukesalaatilla tai molemmat vaihtoehdot. Lounaat myös mukaan.
  • Lounas Sture16 Eateryssä arkisin klo 11–13 (koronan jälkeen klo 11–14).
  • Ravintolassa noin 150 asiakaspaikkaa.
  • Sture16 cafe & barin yhteydessä terassi noin 50 henkilölle.
  • Workery+ asiakkaat saavat kahvilatuotteista 10 % alennuksen.
  • Kahvilan tuotteita mm. erikoiskahvit, tuoreet täytetyt sämpylät ja leivonnaiset, smoothiet, tuoremehut ja välipalat.
  • Sisäänkäynti pääovesta Sturenkatu 16.

Kiinnostuitko työtiloistamme? Ole meihin yhteydessä!

Nora Lallukka
Sales Manager, Workery+
Aatu Luoto
Sales Manager, Workery+