• Ajankohtaista
  • 4.4.2022

Workery+ tiimi saanut vahvistusta!

Oletko ja tavannut Noran ja Aatun?

Nora ja Aatu Workery+ Keilaniemessä.

Workery+ tiimi on vahvistunut kahdella uudella henkilöllä. Saammeko esitellä Noran ja Aatun, uudet Sales Managerimme! Heiltä saat avun jäsenyyksiä ja sopimuksia koskevissa asioissa. He auttavat mielellään myös keksimään parhaan ratkaisun teidän yrityksen tarpeisiin. Lue alta heidän esittelyt!

 

Nora Lallukka

Nora Lallukka

Nimi: Nora Lallukka

Työtehtävä: Workery+ myynti

Tausta: Tulen media-alalta, myynnin ja markkinoinnin parista.

Viestisi Workery+ jäsenille: Toivon, että jäsenemme olisivat avoimia meille asiassa kuin asiassa. Voivat tulla aina nykäisemään hihasta ja kääntyä puoleemme. Näin voimme auttaa kaikista parhaiten.

Mitä teet vapaa-ajalla? Olen vajaan vuoden ikäisen lapseni kanssa ja aloitin juuri pilateksen. Tavoitteeni on pitää itseni työkunnossa.

Mikä saa sinut harmistumaan? Hitaus.

Toteemieläimesi: Härkä, koska se on itsenäinen ja vahva eläin, mutta myös empaattinen ja pitää ystäviensä puolta.

 

Aatu Luoto

Aatu Luoto

Nimi: Aatu Luoto

Työtehtävä: Workery+ myynti

Tausta: Minulla on kahvipaahtimotausta ja moni minut ehkä etäällä Workery+:ssa tunnistaakin. Se olen siis minä Workery+:n kahvien takana. Olen hyvän kahvin ystävä ja nyt tässä uudessa tehtävässä minulla ei onneksi ole hätää, koska täällä on laadukasta kahvia 😊.

Viestisi Workery+ jäsenille? Odotan paljon erilaisia kohtaamisia ja haluan tutustua uusiin ihmisiin.

Mitä teet vapaa-ajalla? Liikun paljon, punttisalia, lenkkeilen sekä myös hiukan nyrkkeilen. Aiemmin olen pelannut jalkapalloa ja lasketellut, mutta polvet eivät enää kestä, joten olen joutunut luopumaan niistä. Olen silti vielä italialaisen jalkapallon fani. Suosikkijoukkueeni on Bianconeri (Juventus) ja se taas juontuu junnuvuosieni italialaisesta valmentajasta.

Toteemieläimesi? Vesinokkaeläin, koska näyttää niin hassulta ja on ainoa myrkyllinen nisäkäs.

Ota yhteyttä!

Nora Lallukka
Sales Manager, Workery+
Aatu Luoto
Sales Manager, Workery+