• Ajankohtaista
  • Asiakastarina
  • 21.8.2022

Unelma parhaiden kanssa työskentelystä

Asiakastarina: True Routa

True Routa on huippuosaajilla varustettu strateginen konsultointi- ja teknologiayritys, joka on perustettu keväällä 2020 kolmen samat arvot omaavan kaveruksen kesken. True Roudan alkuperäinen missio oli kääntää Covid-19 pandemian aiheuttama negatiivinen trendi auttamalla siitä kärsineitä yrityksiä uuden strategian luomisessa. Kaverusten pitkä kokemus, kansainvälinen tausta ja ICT-osaaminen johtivat siihen, että True Routa tarjoaa tänä päivänä konsultoinnin lisäksi myös ICT-palveluita yksittäisestä koodauksesta suuriin arkkitehtuuria vaativiin projekteihin saakka. True Routa työllistää 5 henkilöä ja sen suora tytäryhtiö Routa Digital yli 100 henkilöä. Kasvuvauhti on kovaa ja lisää rekrytoidaan jatkuvasti niin kansainvälisesti kuin kotimaassakin.   

 

Kerro, miten päädyitte muuttamaan Workery+ toimistoon?  

Olin käyttänyt vastaavanlaisia konsepteja maailmalla kierrellessä ja oli positiivinen yllätys, että lähes samanlainen löytyi Suomesta. Olimme juuri perustaneet yrityksen ja ajatus siitä, että olisimme etsineet ja kalustaneet omat toimitilat itse ja järjestäneet niihin liittyvät palvelut, ei houkuttanut. Täällä kaikki oli valmiina ja heti käytettävissä. Harvassa paikassa on asiakaspalvelun ihmiset toimistoaikana jatkuvasti käytettävissä. Palveluiden toimivuus on tärkeää, sillä arjessa tulee aina ad hoc -hoidettavia asioita, joihin tarvitaan muun muassa vastaanottoa, neuvottelutiloja, tulostuspalvelua, kahvitusta.  

Olemme olleet Workery+ jäseniä vuodesta 2020 alkaen. 

 

Entä sijainti, miksi Keilaniemi? 

Olimme itse asiassa ensin Esplanadilla ja tykkäsimme paikasta paljon. Sijainti oli erinomainen ja oma henkilökunta sekä asiakkaat pitivät paikan tunnelmasta ja tiloista. Kaikki toimi. Alkuun oma väki ja erityisesti perheenjäsenet olivat innoissaan, kun saivat leikkiä kahvitauoillaan baristaa kuin fiinissä kahvilassa, se oli hauskaa. 

Liiketoimintamme kasvoi kuitenkin niin nopeasti, että kun kuulimme Keilaniemen isommista tiloista, innostuimme heti. Konsepti oli meille jo tuttu ja olimme sen jo kokeneet toimivaksi, vain sijainti ja tilojen koko muuttui.  

Alkuun keskustan sijainti oli meille tärkeää, mutta Keilaniemen saavutettavuus eri kulkuneuvoilla osoittautui helpoksi. Tänne pääsee metrolla, pyörällä, kävellen ja ehkä jopa veneillenkin ja jos haluaa tulla omalla autolla, on alakerrassa pysäköintitilaa.  

 

Löytyykö kehitettävää, mitä toivot tulevaisuudessa? 

Nyt, kun vihdoin on mahdollista tavata muita, yhteisöllisyyttä voisi mielestäni lisätä vielä entisestäänkin. Verkostoituminen on tärkeää ja kohtaamiset samassa talossa työskentelevien yritysten kanssa ovat arvokkaita, se on todella iso ”asset”. Sanoisin, että näin erittäin sosiaalisena ihmisenä, järjestettyjen kohtaamisten potentiaalia olisi vielä hyödynnettävissä. 

 

Workery+ vastaa: 

Kiitos vinkistä Jarkko! Tällä hetkellä Workery+ jäsenille on tarjolla aamiaista tiistaisin ja after workit joka kuukauden kolmas torstai. Miltä pizzaperjantai kuulostaisi, vaikkapa kerran kuukaudessa, uutena tapahtumana?