• Workery+
  • Ajankohtaista
  • 10.5.2021

Tilat haltuun Workery+ -sovelluksella

Workery+ -sovellus helpottaa arkeasi toimistolla. Sovellus toimii jäsenkorttina ja kulkukorttina Workery+ -tiloissa. Sen avulla pääset käsiksi haluamiisi palveluihin, avaat ovien lukituksen ja voit kommunikoida muiden tiloissa olevien kanssa.

YIT workery logo on the wall

Sovelluksella voit varata työpisteen HotDesk-alueelta vaikkapa puolen tunnin tarkkuudella ja varata sopivia kokoushuoneita. Se myös auttaa sinua löytämään varaamasi työpisteen. Sovelluksen avulla voit myös etsiä työkaverisi, mikäli hän on antanut siihen luvan. 

Kulkukortti, ravintola, tilat ja tapahtumat ulottuvillasi

Sovellus toimii kulkukorttinasi ja sen avulla avaat ovien lukituksen, menitpä sitten varaamaasi kokoushuoneeseen, projektihuoneisiin, studiotiloihin, kuntosalille, saunaan, pyörävarastoon tai eri kerroksiin. Pääset niihin tiloihin, joihin sinulla on kulkuoikeudet. Bluetooth-yhteys havaitsee läheiset ovet ja valikosta pääset klikkaamaan ne auki. 

Kalenterista löydät muun muassa ravintolan ruokalistan ja Workery+:an avoimet tapahtumat. Voit myös markkinoida omia avoimia tapahtumiasi tässä osiossa. 

Etusivun ilmoituksissa näet tulevat kokouksesi ja tilavarauksesi. 

Voit verkostoitua ja kommunikoida muiden Workery+ -yhteisöön kuuluvien kanssa ja esimerkiksi kertoa osaamisestasi, pyytää vinkkejä tai kutsua heidät vaikkapa yhteiselle juoksulenkille. 

Mikäli tuot vierailijan tiloihin, luo hänelle kulkulupa sovelluksen kautta. 

Et tarvitse uusia käyttäjätunnuksia, vaan voit kirjautua yrityksesi Azure- tai GSuite-tunnuksilla tai henkilökohtaisilla Google tai LinkedIn-profiilillasi. 

Sovelluksen voit ladata Google Play Store:staja Applen App Store:sta.

Kiinnostuitko työtiloistamme? Ole meihin yhteydessä!

Nora Lallukka
Sales Manager, Workery+
Aatu Luoto
Sales Manager, Workery+