• Workery+
  • Ajankohtaista
  • 26.3.2021

Millaiset tilat riittävät yrityksellesi tulevaisuudessa?

Onko toimistollasi läsnä vain kourallinen ihmisiä vai onko se lähes tyhjillään? Mietityttääkö sinua mikä olisi paras toimitilaratkaisu, kun tulevaisuutta on kuitenkin vaikea ennustaa?

Tilatarpeen ennakointi tulee olemaan jatkossakin haastavaa ja siksi rinnalle on kehitettävä uusia tapoja hallita yritysten toimitiloja. Ratkaisuna on Workery+ -toimitilat, josta yrityksesi saa vuokrattua joko omat personoidut ja kiinteät tilat, pelkkiä avotyöskentelypisteitä joustavalla sopimuksella tai mikä parasta - molempien yhdistelmänä. Älä siis maksa tyhjästä, vaan ota aikalisä ja testaa millaiset tilat olisivat sinulle sopivimmat.

Tule Workery+:aan ja puolita toimitilasi neliöt vaikkapa vuodeksi. Kokeilujakson jälkeen voimme räätälöidä yrityksellesi sopivan ratkaisun käytännön kokemusten pohjalta ja voit vuokrata todellista tarvettasi vastaavat tilat meiltä. 

Miten tilat joustavat?

Edustatko keskisuurta tai suurta toimistoa? Voit vuokrata esimerkiksi yksityisen toimiston osalle henkilökuntaasi ja satunnaisesti paikan päällä työskenteleville voit tehdä jäsenyyssopimuksen ergonomisista työpisteistä Workery+ avotiloissamme. 

Jos yrityksesi työllistää alle 20 henkilöä, sopivin ratkaisu voisi olla pieni yksityinen toimisto, jonka saat lyhyimmillään jopa 2 kk private office-sopimuksella. Tämä toimii hyvin myös kehitystyön ympärille kokoontuville tiimeille. 

Yhteiskäyttötiloissamme on tarjolla hotellitasoiset palvelut ja voit vuokrata neuvottelutiloja, erillisen event-tilan, webcast-studion tai auditorion, joista yrityksesi maksaa vain käytön mukaan. 

Mikä on sopiva määrä neliöitä? Ota avuksesi toimitila-ammattilainen 

Mietityttääkö monelleko henkilölle sinun tulisi tulevaisuudessa varata toimistotilaa? Varaa konsultointiaika tilaneuvontaamme, niin autamme sinua ratkaisemaan pulmasi. Veloituksetta ja sitoutumatta, luonnollisesti.

Ritva Räsänen
Tilatiedustelut, Workery+

Kiinnostuitko työtiloistamme? Ole meihin yhteydessä!

Nora Lallukka
Sales Manager, Workery+
Aatu Luoto
Sales Manager, Workery+