• Ajankohtaista
  • Asiakastarina
  • 1.5.2022

Muuttajat: Kasvun paikka, uusia kuvioita hakemassa

Haastattelimme Parceron kaupallista johtajaa Heikki Kyllöstä, joka on myös Parceron toinen perustajaosakas. Heikki vastaa Parcerolla kaupallisesta johtamisesta eli myynnistä, markkinoinnista sekä palveluiden kehittämisestä. Parcero on ollut Workery+ Teurastamon jäsen vuodesta 2018. Nyt on kuitenkin käynyt niin, että joudumme sanomaan ainakin hetkeksi hyvästit Parcerolle, sillä yritys kokeilee perinteisempää toimitilaa ja muuttaa muutaman sadan metrin päähän selkeästi suurempiin tiloihin

Kuvassa vasemmalta graafinen suunnittelija Anna Urban, Heikki Kyllönen ja copywriter Elina Saren. 

Kerrotko Heikki lisää Parcerosta, millaisesta yrityksestä on kyse?

”Parcero on luova kasvumarkkinatoimisto, joka yhdistä luovuuden digitaaliseen markkinointiviestintään. Perustimme Parceron Turussa vuoden 2012 syyskuussa. Tänä päivänä meillä on laaja asiakaspohja kuluttajasegmentistä B2B- yrityksiin ja julkisiin toimijoihin. Parcero on kasvanut muutaman henkilön tiimistä jo 30 hengen yritykseksi, josta noin puolet työskentelee Turussa ja puolet Helsingissä. Rekryjä tehdään edelleen.”

Mitä tapahtui, miksi muutatte pois?

”Olemme kasvaneet vauhdilla ja koimme, että tähän hetkeen oma pesä on meille tärkeää. Teurastamon tilat on toimineet loistavana kasvualustana, jolloin olemme pystyneet kehittämään omaa palveluamme. Kasvu on ollut kuitenkin kovaa ja sen myötä tullut paljon rekrytointeja. 

Olemme kuitenkin olleet tyytyväisiä tiloihin ja saimme jo aiemmin laajennettua tilaamme tosi nopealla aikataululla täällä Teurastamolla. Lisäksi halusimme kokeilla meille uutta ajatusta - ihan omaa toimistoa.”

Jäättekö kaipaamaan jotain Workery+ Teurastamosta?

”Ihan varmasti jäämme kaipaamaan ihania hosteja, joita Workeryissä on! Lisäksi ihmisiä, joihin täällä Teurastamollakin on tutustunut.

Omien tilojen lisäksi yleiset tilat ovat olleet todella joustavat eli jos on tarvittu vaikkapa puhelinkoppia, sellainen on löytynyt helposti. On voinut mennä paikasta toiseen ja etsiä esimerkiksi luovaa näkökulmaa tai erilaista fiilistä. Myös rentoutumis- ja jumppahuoneita on tullut käytettyä.”

Workery+ toivottaa lämpimästi hyvää jatkoa ja menestystä Parcerolle!
Oli ilo saada tarjota kasvualustana toimivat tilat ja jos joustoa tilatarpeisiin tulee lyhyellä varoitusajalla jatkossakin, Workery+:n ovet ovat avoinna myös paluumuuttajille.

Tiesithän, että meiltä voit vuokrata tarvittaessa vaikka vain neuvotteluhuoneen!

Katso täältä lisää