• Ajankohtaista
  • Asiakastarina
  • 17.1.2022

Kestävän kehityksen ja vastuullisuuden edelläkävijät Esplanadilla ja Keilaniemessä

Asiakastarina: Honkacapital

Jukka ja Marja Honkaniemi Honkacapital:sta Workery+ Esplanadin kahviossa 

 

Pari vuotta sitten perustetun Honkacapitalin toiminta koostuu kestävän rahoituksen ja kehityksen konsultointi- ja neuvonantajapalveluista sekä startup liiketoiminnan kehitys- ja sijoitustoiminnasta. Perheyrityksen missio on innovoida ja kehittää vastuullisuuteen, kestävään kehitykseen ja vihreään rahoitukseen liittyviä liiketoimintamahdollisuuksia tukien samalla yritysten ja finanssialan toimijoiden vihreää siirtymää. 


Aluksi Honkacapital oli Access asiakas Workery+ Esplanadilla, mikä toimi myös keskeisenä asiakastapaamisten tukikohtana aloittelevalle yrittäjälle. Potentiaaliset asiakkaat ja tärkeät sidosryhmät sijaitsivat kävelyetäisyydellä Espalta. Mutta sitten tuli korona ja Honkacapitalin Jukka Honkaniemi seurasi läheltä, kun opiskelijoilta ja nuorilta peruuntuivat kesätyöpaikat. Honkacapital päätti tarjota neljälle opiskelijalle kesätyöpaikan. Tällöin sopivat tilat viiden hengen yhdessä työskentelyyn löytyivät Keilaniemen Workery+:sta. 


Workery+:n joustomahdollisuudet ovat sopineet yrittäjälle, ”Yrittäjänä olen toiminut yksin, viiden hengen ja nyt kolmen hengen tiimissä. Workery+:n joustavuus on mahdollistanut hyvin erilaisia kuvioita”, summaa Jukka. Tällä hetkellä Honkacapitalilla on Esplanadilla kahden hengen toimisto, jota kolmihenkinen tiimi käyttää hybridisti 2–3 päivää viikossa toisiaan tavaten. 


Esplanadin viihtyisyys ja sijainti ovat tärkeitä Jukka ja Marja Honkaniemelle. ”Workery+:n ihmisistä tulee tuttuja ja on mukavaa, että täällä on aina joku huolehtimassa viihtyisyydestä. Mikroyrittäjälle on tärkeää, ettei vain ole kotona yksin. After workit ja aamiaiset ovat kivoja pikku juttuja. Lisäksi tulee mielenkiintoisia keskusteluja muiden yrittäjien kanssa”, kertovat Marja ja Jukka yhdessä kokemuksistaan Espalla. 

Kiinnostuitko työtiloistamme? Ole meihin yhteydessä!

Nora Lallukka
Sales Manager, Workery+
Aatu Luoto
Sales Manager, Workery+