• Workery+
  • Ajankohtaista
  • 18.8.2021

Auto vaivattomasti puhtaaksi työpäivän aikana Workery+ Vallilassa

Workery+ Vallilan parkkihallissa toimii tilausperiaatteella Future Carwash Servicen autopesu- ja rengaspalvelut. Voit varata ajan puhelimitse tai netistä 12 h etukäteen, ja Future Carwash tulee paikalle parkkihalliin.

Mikä on Future Carwash Service?

Future Carwash Service on liikkuva autopesula ja rengasliike, joka palvelee kiinteistöjä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Uskomme että jokainen auto ansaitsee säännöllistä huolenpitoa: siksi haluamme tehdä sen mahdollisimman helpoksi. Ilmoita parkkihalli ja tulemme autosi luo.

Pesemme autoja vain parkkihalleissa, joissa viemäröinti estää kemikaalien päätymisen suoraan vesistöihin. Käytämme suomalaisia, biologisesti hajoavia liuottimia sekä pesuaineita. Kaikille käytössämme oleville pesukemikaaleille on myönnetty Joutsenmerkki.

Ammattilaistyöllämme on 100%:n tyytyväisyystakuu. Tarjoamme kaikki autopesulan ja rengasliikkeen palvelut: käsinpesut, vahaukset, sisäpuhdistukset, renkaiden vaihdot, rengashotellit, jne. Teemme myös yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa – hoidamme tuulilasien korjaukset ja vaihdot.

Varaa siis aika, jätä auto parkkihalliin ja anna autosi avaimet vastaanottoomme. Tämän helpommaksi ei autonpesu tule!

Tutustu Future Carwash Servicen kotisivuihin

Palveluiden varauskalenteri

Future Carwash Servicen yhteystiedot

Puhelin: 045 269 3313

Sähköposti: asiakaspalvelu@futurecarwash.fi

Kiinnostuitko työtiloistamme? Ole meihin yhteydessä!

Nora Lallukka
Sales Manager, Workery+
Aatu Luoto
Sales Manager, Workery+