Maistraatinportin uuteen loistoon saattamisesta vastaa arkkitehti Bratislav Tošković

Bratislav_1920x1080px.jpg


”Yksi kestävän rakentamisen tärkeimmistä osa-alueista ekologisen, taloudellisen ja sosiaalisen kestävyyden lisäksi on kulttuurinen kestävyys. Tämä syntyy, kun tehdään korjausrakentamista, jolloin kulttuuriset kerrostumat kasvavat ja talon tarina jatkuu. Maistraatinportti suunniteltiin postmodernismin aikana, mikä on erilainen suuntaus kuin meillä tällä hetkellä on. Parhaimmassa tapauksessa, kuten nyt Maistraatinportissa, ajat voivat keskustella keskenään riitelyn sijaan. Arkkitehtuuri lyhyimmillään on dialogia. Kiinteistöistä kertovat tarinat toimivat menneisyyden ja tulevaisuuden välissä siltoina – menneisyys ja nykypäivä muodostavat yhdessä tulevaisuuden. Arkkitehtina suunnittelen aina paikkaa, en pelkkää rakennusta tai kiinteistöä – paikasta syntyy identiteetti. Aina, kun on syntynyt onnistunut paikka, yksi pieni pikseli maailmankaikkeudessa korjaantuu ja maailma on sen pikselin verran parempi paikka.”

Maistraatinportti_design_1920x700.jpg

Loistava design

Luonnonvalossa kylpevät tilat hehkuvat arjen työhyvinvointia. Maistraatinportti on toimitilana ainutlaatuisen valoisa. Arkkitehti Ilmo Valjakan viehkeään alkuperäisdesigniin kuuluneet lasikatto, valokuilut ja leikkisät ikkuna-aukotukset tuovat poikkeuksellisen määrän luonnonvaloa toimistotyöskentelijöiden arkeen.

Maistraatinportin sisätiloissa on taitavasti otettu huomioon luonnonvalon rooli työhyvinvoinnille. Rakennuksen ulkoapäin leikkisä design on ainutlaatuisen fiksusti mietitty kuljettamaan sisätiloihin mahdollisimman paljon luonnonvaloa, josta tiloja käyttävät ihmiset saavat sekä nautintoa että työenergiaa.

Viihtyisä, toimintaa tukeva ja joustamaan suunniteltu työympäristö voimistaa yhdessä työskentelemisen, oppimisen ja spontaanin sosiaalisuuden hyötyjä. Korkealaatuisista tiloista on mahdollista vuokrata toimistotilaa 1 800 m²/kerros.​ Toimistokerrokset ovat myös jaettavissa.​

Lue lisää arkkiktehtuurista

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä toimitila-asiantuntijoihimme ja katsotaan yhdessä yrityksellesi paras toimitilaratkaisu.

Yhteydenottolomake