Tammisairaala on HUSin uusi silmäsairaala

Tammisairaala

Tammisairaalaksi nimetty HUSin uusi silmäsairaala rakennetaan Helsingin Meilahteen. Sairaalaan rakennetaan yli 200 polikliinista vastaanottotilaa, 15 leikkaussalia, 12-paikkainen vuodeosasto, välinehuoltokeskus ja muita tukipalvelutiloja sekä noin 100 autopaikan pysäköintilaitos. Hankkeen on määrä valmistua vuonna 2024.

Yli 200
Yli 200

polikliinista vastaanottotilaa

15
15

leikkaussalia

100
100

autopaikan pysäköintilaitos

Aikataulu

Hanke on alkanut tammikuussa 2021. Viime kesänä alkaneet louhintatyöt jatkuvat kevääseen 2022 asti. Perustustyöt alkoivat tammikuussa. Kesäkuussa alkuun pääsee runkotyöt.

    Liikenteen tilapäisjärjestelyt

    Jalankulku

    Jalankulkijoiden käyttöön on otettu jalankulkusilta, jota pitkin pääsee Paciuksenkadulta Meilahden liikuntakeskukselle ja -puistolle

    Esteetön kulku liikuntakeskukselle ja -puistolle

    Kulku Meilahden urheilupuistoon ja kentille on mahdollista liikuntarajoitteisena tai lastenvaunujen kanssa joko Zaidankadun jalankulunreittiä pitkin tai Mississipinraittia pitkin Seurasaarentieltä.

    Pyöräliikenne

    Pyöräliikenne Zaidankadulla on katkaistu työmaan ajaksi. Läpiajo työmaan aikana tapahtuu Paciuksenkadun kautta. Liikuntakeskukselle ja -puistolle pääsy on mahdollistettu Seurasaarentien kautta. Huomioithan lisäksi liikuntakeskuksen alueen muuttuneet reitit ja työmaaliikenteen.

    Ajoneuvoliikenne

    Meilahden liikuntakeskukselle ja -puistolle ajoneuvoliikenne tapahtuu Seurasaarentien ja Oksakoskenpolun kautta.
    Zaidankadun ajotunneliin ajo on muuttunut yksikaistaiseksi.     

    Sijainti

    Tammisairaala

    Zaidankatu 2, 00250 Helsinki

    Määränpää:

    Työmaatiedotteet

    Lue lisää

    Ota yhteyttä

    RAKENNUSTÖIDEN YHTEYDENOTTOLOMAKE

    Onko sinulla kysyttävää Tammisairaalan rakennustöihin liittyen? Voit ottaa meihin yhteyttä tai lähettää palautetta oheisen yhteydenottolomakkeen kautta. Käytämme henkilötietoja vain palautteen käsittelyyn.

    AIHE
    Toivon yhteydenottoa