{ event: "mainDatalayer", gtm: {uniqueEventId: 1}, business: "Business Premises", pageType: "ReferenceItemPage", site: "YIT.FI", language: "fi", city: "N/A", area: "N/A", subarea: "N/A", project: "N/A" }

Tammisairaala on HUSin uusi silmäsairaala

Tammisairaala

Tammisairaalaksi nimetty HUSin uusi silmäsairaala rakennetaan Helsingin Meilahteen. Sairaalaan rakennetaan yli 200 polikliinista vastaanottotilaa, 15 leikkaussalia, 12-paikkainen vuodeosasto, välinehuoltokeskus ja muita tukipalvelutiloja sekä noin 100 autopaikan pysäköintilaitos. Hankkeen on määrä valmistua loppuvuonna 2024.

Yli 200
Yli 200

polikliinista vastaanottotilaa

15
15

leikkaussalia

100
100

autopaikan pysäköintilaitos

Aikataulu

Hanke on alkanut tammikuussa 2021. Vuoden 2021 aikana tehtiin maanrakennus- ja louhintatöitä. Alkuvuodesta 2022 aloitettiin perustustyöt. Kesällä 2022 käynnistyi runkovaihe. Runko nousi lohkoittain ja se valmistui kokonaisuudessaan alkukesästä 2023. Sisävaiheentyöt ovat käynnissä kaikilla lohkoilla.

Julkisivutöitä viimeistellään talven ja kevään 2024 aikana. Sisätyövaiheina käynnissä on mm. maalaustyöt, alakattotyöt, mattotyöt, kalusteasennukset sekä talotekniikka. 

Luovutusvaiheen toimintakokeet alkoivat alkuvuodesta 2024. Kevään aikana jatkettiin myös pihatöiden parissa. 

    Video: Tammisairaalan tilat tukevat hoitopolkua

    Sijainti

    Tammisairaala

    Zaidankatu 2, 00250 Helsinki

    Määränpää:

    Työmaatiedotteet

    Lue lisää

    Ota yhteyttä

    RAKENNUSTÖIDEN YHTEYDENOTTOLOMAKE

    Onko sinulla kysyttävää Tammisairaalan rakennustöihin liittyen? Voit ottaa meihin yhteyttä tai lähettää palautetta oheisen yhteydenottolomakkeen kautta. Käytämme henkilötietoja vain palautteen käsittelyyn.

    AIHE
    Toivon yhteydenottoa