{ event: "mainDatalayer", gtm: {uniqueEventId: 1}, business: "Business Premises", pageType: "ReferenceItemPage", site: "YIT.FI", language: "fi", city: "N/A", area: "N/A", subarea: "N/A", project: "N/A" }
  • Johanna-kortteli
  • 18.5.2022

Rakennustyöt jatkuvat, tulossa autohallin kannen valu

Rakennustyöt jatkuvat runkojen pystytyksellä. Hitaksen E-portaassa tehdään sisätöitä. Autohallin kannen valu kestää koko päivän.

Korttelissa elementtien nostotyöt ja rungon pystytys jatkuvat Hitaksen ja Hekan osalta. Hitaksen E-portaassa on menossa sisätyövaihe väliseinien ja sähköistysten osalta. Korttelin sisäpihalla olevassa autohallissa on meneillään kannen muotitus ja raudoitus.

Aallonhalkojan puolella osa katualueesta on varattu työmaan toimintoja varten. Liikenteen käytettävissä oleva katualue on nyt selvästi normaalia kapeampi. Olethan erityisen varovainen kulkiessasi tällä alueella.

Kaljaasi Fortunankadun puolelta on rajattu alue työmaan toimintoja varten.

Autohallin kannen valun aikana muutoksia kulkureiteissä

Autohallin kannen valu suoritetaan maanantaina 23.5.22. Valutyöt aloitetaan aikaisin aamulla klo 6 ja ne jatkuvat koko päivän. Betoni- ja pumppuautoja varten varataan alue Vinsentinkadun puolelta. Työn aikana ei ole kulkua Vinsentinkadun kautta.

Noudatathan varovaisuutta liikkuessasi työmaa-alueen lähellä. Johanna-korttelin työmaaliikenteen lisäksi alueella on runsaasti muutakin työmaaliikennettä. Pahoittelemme mahdollisesti aiheuttamaamme häiriötä.