{ event: "mainDatalayer", gtm: {uniqueEventId: 1}, business: "Business Premises", pageType: "ReferenceItemPage", site: "YIT.FI", language: "fi", city: "N/A", area: "N/A", subarea: "N/A", project: "N/A" }
  • Johanna-kortteli
  • 8.12.2022

Lumen sulatusta ja autohallin kannen valu

Autohallin kannen valua varten tehtävästä lumen sulatuksesta höyryttämällä muodostuu runsaasti vesihöyryä.

Korttelin sisäpihalla sulatetaan lumia höyryttämällä perjantaina 9.12. autohallin valua varten. Työt alkavat klo 12 ja jatkuvat läpi yön lauantaiaamuun asti. Työstä syntyy runsaasti vesihöyryä. Autohallin kannen toisen osan valu suoritetaan lauantaina 10.12. Työt alkavat aamulla klo 5.30 ja jatkuvat koko päivän alkuiltaan asti. Valutyöstä aiheutuu ääntä ja valun johdosta alueella on runsaasti betoniautoja liikkeellä.

Korttelissa rungon pystytys jatkuu Hason osalta. Hitaksessa ja Hekassa on menossa julkisivu- ja vesikattotyöt sekä sisätyövaihe.

Aallonhalkojan puolella osa katualueesta on varattu työmaan toimintoja varten. Kaljaasi Fortunankadun puolelta on rajattu alue työmaan toimintoja varten.

Huolehdithan näin pimeänä vuodenaikana näkyvyydestäsi ja noudatathan erityistä varovaisuutta liikkuessasi työmaa-alueen lähellä. Johanna-korttelin työmaaliikenteen lisäksi alueella on runsaasti muutakin työmaaliikennettä. Pahoittelemme mahdollisesti aiheuttamaamme häiriötä.

Työmaan väki toivottaa rauhallista loppuvuotta ja joulunaikaa!