{ event: "mainDatalayer", gtm: {uniqueEventId: 1}, business: "Business Premises", pageType: "ReferenceItemPage", site: "YIT.FI", language: "fi", city: "N/A", area: "N/A", subarea: "N/A", project: "N/A" }
  • Johanna-kortteli
  • 21.12.2021

Torninosturin pystytys käynnissä, maalämpökaivojen poraus tulossa

Johanna-korttelin toisen torninosturin pystytys on käynnissä tällä viikolla. Vielä tämän vuoden puolella, ensi viikolla on tulossa maalämpökaivojen poraus. Maanrakennus- ja rakennustyöt jatkuvat.

Kohteessa maanrakennustyöt, perustustyöt ja elementtien nostotyöt jatkuvat. Tällä viikolla työmaalle pystytetään toinen torninosturi. Ensi viikolla tehdään maalämpökaivojen poraukset.

Osa Priki Johannan kujasta ja Johannanpolusta on rajattu työalueeksi imujäteliitoksen kaivuutöiden ajaksi. Työt jatkuvat, ja kestävät arviolta tammikuulle 2022.

Aallonhalkojan puolella osa katualueesta on varattu varasto-, purku- ja työalueeksi.

Kohteessa on Helsingin kaupungin myöntämä melulupa, ja meluluvan alaisten töiden työajat ovat arkisin klo 7 – 18. Töissämme noudatamme meluluvassa ja muissa määräyksissä annettuja ohjeita. Meluluvan alaisista töistä tulossa on maalämpökaivojen poraus viikolla 52. Muut työmaalla suoritettavat työt ovat normaaleja rakentamiseen liittyviä töitä, jotka eivät ole meluluvan alaisia eivätkä ole sidottuja meluluvan kellonaikoihin.

Noudatathan varovaisuutta liikkuessasi työmaa-alueen lähellä.

Kalasataman päiväkodin lasten jouluaskartelujen myötä ATT Johanna-korttelin työmaan väki toivottaa Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta 2022!