{ event: "mainDatalayer", gtm: {uniqueEventId: 1}, business: "Business Premises", pageType: "ReferenceItemPage", site: "YIT.FI", language: "fi", city: "N/A", area: "N/A", subarea: "N/A", project: "N/A" }

Valkealan monitoimitalo -
monipuoliset koulu-, harraste- ja toimintatilat Kouvolaan

Hankkeesta

Kouvolan Valkealaan rakennetaan uusi monitoimitalo elinkaarimallilla. Monitoimitaloon toteutetaan koulutilat perusopetukselle ja varhaiskasvatukselle. Lisäksi sinne sijoittuvat lähikirjaston, nuorisopalveluiden, valmistuskeittiön ja Kymsoten perhekeskuksen tilat. Monitoimitalo tarjoaa myös kuntalaisille ja yhdistyksille ilta- ja viikonloppuaikaan monipuoliset harraste- ja toimintamahdollisuudet. Monitoimitalo piha-alueineen valmistuu kesällä 2024.

Uudet tilat lähes 770 lapselle ja nuorelle
Uudet tilat lähes 770 lapselle ja nuorelle

esi- ja alkuopetuksen, sekä perus- ja erityisopetuksen käyttöön

Tilat taito- ja taideaineille, musiikille ja liikunnalle
Tilat taito- ja taideaineille, musiikille ja liikunnalle

joita kansalaisopisto tulee myös runsaasti hyödyntämään

Pihoilla huomioidaan pelit, leikit
Pihoilla huomioidaan pelit, leikit

Mahdollisuus oppimiseen luonnon ympäristössä sekä tilaa rauhoittumiselle

Aikataulu

    Monitoimitalo toteuteaan elinkaarimallilla. Se tarkoittaa, että vastaamme hankkeen suunnittelun ja rakentamisen lisäksi kokonaisvaltaisesti sen palveluista ja ylläpidosta 20 vuoden ajan.

    Rakennukseen toteutetan tilat joustavalle perusopetukselle. Muunneltavuus luo monipuolisia mahdollisuuksia erilaisia käyttötarkoituksia varten. Tiloja käytetään tehokkaasti myös ilta- ja viikonloppuaikaan, jolloin kuntalaiset ja yhdistykset pääsevät hyödyntämään tiloja harraste- ja toimintakäyttöön.

    Monitoimitalon pihapiirissä on Likolampi. Molemmissa päissä rakennusta on omat piha-alueet pienille ja isommille oppilaille ja monitoimitalon käyttäjille. Pihoilla huomioidaan pelit, leikit ja liikkuminen. Mahdollisuuksia on myös oppimiselle luonnon ympäristössä ja tilaa rauhoittumiselle luonnossa. Toteutamme myös pyörä- ja oleskelukatokset monitoimitalon pihaan.

    Sijainti

    Kustaa III tie 12, 45370 Kouvola

    Määränpää:

    Työmaatiedotteet

    Lue lisää

    Katso myös

    Valkealan monitoimitalo Kouvolan kaupungin verkkosivuilla

    Ota yhteyttä

    Onko sinulla kysyttävää Valkealan monitoimitalon rakennustöihin liittyen? Voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen valkealanmonitoimitalo@yit.fi