• Keskustan thk
  • 4.12.2023

Kampin metroaseman läntinen lippuhalli suljetaan maanantaina 4.12.2023

Kamppiin rakennettavan uuden terveys- ja hyvinvointikeskuksen rakentamisen valmistelevat työt siirtyvät seuraavaan vaiheeseen, kun Kampin metroaseman läntinen lippuhalli suljetaan. Työt aiheuttavat muutoksia kulkemiseen metroasemalle sekä Sähkötaloon.

Töiden vaikutukset 4.12. alkaen 

Kampin metroaseman Fredrikinkadun lippuhalli sulkeutuu
Kampin metroaseman läntinen Fredrikinkadun sisäänkäynti ja lippuhalli poistuvat käytöstä 4.12. alkaen. Korvaava reitti metroasemalle kulkee Kampin kauppakeskuksen kautta. 

Lippuhallin hissit ovat edelleen käytössä ja niille kuljetaan Kampinkujan kautta. Suosittelemme hissin käyttöä vain liikkumisesteisille, lastenvaunujen kanssa liikkuville sekä polkupyörän kanssa matkustaville ruuhkan vähentämiseksi.  

Kulku Kampin metroaseman lippuhallista Sähkötaloon suljetaan
Lippuhallin yhteydessä oleva Kampinkujan puoleinen hissi-, liukuporras- ja porrasyhteys Sähkötalon maanalaiselle kauppakäytävälle poistuu käytöstä 4.12. Kauppakäytävälle pääsee jatkossa kulkemaan Sähkötalon kautta Kampinkujalta tai Malminrinteeltä. 

Taksiasema siirtyy, jalankulkijoiden, autojen ja pyöräilijöiden poikkeusreitit säilyvät ennallaan 
Ajoneuvoliikenne on ohjattu vuoden 2027 loppuun saakka Malminkadulle, joka on avattu läpiajoliikenteelle keskuksen rakentamisen ajaksi. Lippuhallin edessä sijainnut taksiasema on siirretty Runeberginkadulle Sähkötalon eteen.

Meluavaa työtä tehdään arkisin kello 6 ja 18 välillä
 
Kaikki melua aiheuttavat työt ajoitetaan arkipäiville klo 6–18 väliselle ajalle. Muita töitä voidaan tehdä myös tämän ajan ulkopuolella.  

Pyydämme alueen asukkaita, yrityksiä ja muita alueella liikkuvia huomioimaan liikennejärjestelyt ja noudattamaan liikennemerkeissä ja opasteissa annettuja ohjeita. Turvallisuuden ja sujuvan liikkumisen takaamiseksi työmaa-alueelle asennetaan tarvittavat liikennemerkit, opasteet ja väliaikaiset esteet. 

Pyrimme minimoimaan alueen käyttäjille aiheutuvia haittoja ja kiitämme kärsivällisyydestä.  

Pahoittelemme aiheuttamaamme häiriötä! 

Esirakentamisen etenemistä voi seurata verkossa: www.yit.fi/keskustanthk  
Voit olla myös yhteydessä sähköpostitse: keskustan-thk@yit.fi