Kampin terveys- ja hyvinvointikeskus

Kampin terveys- ja hyvinvointikeskus

Rakennamme uutta Kampin terveys- ja hyvinvointikeskusta, joka tarjoaa keskustan asukkaille hyvin saavutettavat, monipuoliset ja nykyaikaiset julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut. Uudisrakennus nousee Runeberginkadun, Fredrikinkadun, Kampinkujan ja Salomonkadun rajaamalle katu- ja torialueelle. Rakennustyöt valmistuvat vuonna 2027 ja tilat otetaan käyttöön vuonna 2028.

Rakentaminen aiheuttaa väliaikaisia melu- ja liikennehäiriöitä sekä muutoksia kulkureitteihin lähialueella. Katuympäristön, ajoneuvojen ja jalankulun lisäksi hanke vaikuttaa myös kiinteistöjen maanalaisiin tiloihin.

Palvelut 140 000 asukkaalle
Palvelut 140 000 asukkaalle
Metron sisäänkäynti uudistetaan
Metron sisäänkäynti uudistetaan
Katualueita parannetaan
Katualueita parannetaan

Meluavat työt

Meluavat työt

2024 Viikko 29 - 31

Työmaalla meluavat työt käynnissä: Kallion louhintatyöt sekä rakennus runkotyöt. Teemme melua aiheuttavat työt arkipäivisin kello 7 ja 18 välillä. Muina aikoina teemme muita hiljaisempia töitä. Meluavien töiden kokonaiskesto on alustavasti 2/2025 asti.

Yhteydenotot sähköposti osoitteeseen: kampin-thk@yit.fi

Työmaa-aikaiset liikennejärjestelyt

Voimassa olevat tilapäiset liikennejärjestelyt: Runeberginkadun ajotien sekä jalkakäytävän kavennus huhtikuusta - kesäkuun alkuun 2024 

Työmaatiedotteet

Aikataulu

    Terveys- ja hyvinvointipalvelut saman katon alle

    Uudisrakennus lisää Kampin alueen palveluja ja kasvattaa ihmisvirtoja. Uuteen rakennukseen sijoittuu 3–4 terveysaseman palvelut, ja se on mitoitettu palvelemaan 140 000 asukasta. Rakennukseen sijoittuvat pääasiassa aikuisväestölle suunnatut sosiaali- ja terveyspalvelut: terveysasematoiminta, jossa on erillinen infektiovastaanotto sekä psykiatria- ja päihdevastaanotto, nuorten ja aikuisten sosiaalityö sekä fysio- ja toimintaterapiapalvelut. Lue lisää Helsingin kaupungin sivuilta

    Uusi kiinteistö, kulkuyhteydet ja liiketiloja

    Kampin metroaseman läntisen sisäänkäynnin lippuhallirakennuksen paikalle, Sähkötalon ja Autotalon väliin rakennettavaan uudisrakennukseen sijoittuu tulevaisuudessa kaupungin eteläosia palveleva Kampin terveys- ja hyvinvointikeskus. Sen lisäksi rakennamme kiinteistöön liiketiloja, metroaseman tiloja sekä kulkuyhteydet metroasemalle ja Kampin keskukseen. Samalla uusimme myös metron sisäänkäynnin tilat. Hankkeen yhteydessä myös katualueita parannetaan.

    Kuvia työmaalta

    Sijainti

    Osoite

    Salomonkatu 8, 00100 Helsinki

    Määränpää:

    Työmaatiedotteet

    Lue lisää

    Usein kysyttyä

     

    Kiinnostuitko hankkeesta? Haluatko tietää lisää Kampin terveys- ja hyvinvointikeskuksen rakentamisen etenemisestä ja työmaan vaikutuksista? Kokosimme hankkeesta usein kysytyt kysymykset omalle sivulle, josta voit lukea lisää.

    Ota yhteyttä

    Onko sinulla kysyttävää projektiimme liittyen? Voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen kampin-thk@yit.fi.