Avia Centre - enemmän kuin pelkkä toimistotalo

ESITTELY       TILAT      POHJAKUVAT      GALLERIA      SIJAINTI    OTA YHTEYTTÄ

Tasokas ja taipuisa yhdistelmä toimistoa, tuotantoa ja logistiikkaa

Avia_Centre_logo_valk.png

Tarvitsetko modernia ja joustavaa toimistotilaa, jonka yhteydessä on kevyttuotantotilaa, tutkimuslaboratoriota tai näyttelytilaa? Ovatko nopeat yhteydet lentoasemalle tai päävaltateille tärkeitä liiketoiminnallesi?

Avia Centre on tasokas ja taipuisa yhdistelmä toimistoa, kevyttuotantoa, huoltoa ja niihin liittyvää varastotilaa. Ensimmäisessä kerroksessa on yli 2 000 m² erilaisiin tukitoimintoihin soveltuvaa korkeampaa tilaa, joka on jaettavissa useammalle käyttäjälle. Myös muihin kerroksiin on mahdollista sijoittaa kevyttuotanto- tai muita erikoistiloja. Tilat ovat räätälöitävissä kunkin yrityksen yksilöllisten tarpeiden mukaan, oli se sitten tuotannon vaatimusten täyttämistä tai monipuolisen ja viihtyisän toimistokäytön luomista. Sijaintikin on logistisesti mitä parhain – Avia Centre sijaitsee paraatipaikalla lentoasemalle johtavan pääväylän varrella. ​

Avia Centre on uniikki yhdistelmä vastuullista toimitilaa, jossa henkilökunta viihtyy ja bisneksellä on puitteet kukoistaa. ​Kun tavallinen toimisto ei riitä valitse Avia Centre.

Pin_icon_red_100x100.png
Markkatie 6-8
Aviapolis, Vantaa

Project_fact_icon_red_100x100.png
13 600 m²
kokonaislaajuus

Personnel_icon_red_100x100.png
n. 900
työpistettä

Rosette_icon_red_100x100.png
16-20 kk
rakennusaika

Monipuoliset työtilat on suunniteltu huomioimaan erilaiset tilatarpeet

Viihtyisät tilat erilaisiin tarpeisiin

Monipuoliset työtilat on suunniteltu huomioimaan erilaiset tilatarpeet. Ensimmäisessä kerroksessa on erityistarpeisiin soveltuvia tiloja, jotka sopivat esimerkiksi pienimuotoisille showroom, tuotanto-, huolto- ja/tai varastotiloille. Ylemmät toimistokerrokset täyttävät pääkonttoritason toimistovaatimukset. Tilat suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa yksilöllisiä toimitilatarpeita vastaaviksi.

Maailma käden ulottuvilla

Maailma käden ulottuvilla

Tuusulanväylän ja Kehä III:n tuntumassa sijaitsevasta Aviapoliksesta on sujuvat liikenneyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua. Aviapoliksen asemalta pääsee Kehärataa pitkin Helsingin ydinkeskustaan alle puolessa tunnissa. Ja kun lentokenttä on kivenheiton päässä, on koko maailma lähelläsi.

Kestävä kehitys

Kestävän kehityksen mukaisesti rakennettu

Toimitilat rakennetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Kestävä kehitys huomioidaan mm. rakennusmateriaaleissa, eristyksessä, lämmityksessä ja kiinteistön kierrätyshuollossa. Kiinteistöön rakennettava älykäs talotekniikka mahdollistaa mm. energiaa säästävän valaistuksenohjauksen ja ilmanvaihtoa säätelevät läsnäolosensorit. Rakennukselle haetaan LEED Gold-tason sertifikaattia.

LISÄÄ KESTÄVISTÄ RATKAISUISTA

Pohjakuvat

Galleria

Unelmien sijainti
halutulla Aviapoliksen alueella

Määränpää:

Tilaa esite

Kiinnostuitko monien yhteyksien paraatipaikalla sijaitsevasta Avia Centrestä? Tilaa kohde-esite ja tutustu Avia Centren tarjoamiin mahdollisuuksiin tarkemmin!

Tilakartoitus

Mikäli pohdit yrityksesi toimitilatarvetta ja henkilöstösi turvallista ja terveellistä työskentelyä tulevaisuudessa, anna meidän auttaa. Varaa etätapaaminen ilmaiseen tilakartoitukseen sinulle sopivaan aikaan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä toimitila-asiantuntijoihimme ja katsotaan yhdessä yrityksellesi paras toimitilaratkaisu.

Yhteydenottolomake