Tyksin T-sairaalan lisäosa

Tyksin T-sairaalan lisäosa

Rakennamme Tyksin T-sairaalalle lisäosan, jolla luodaan entistä paremmat edellytykset alueen erikoissairaanhoidon toiminnalle. Lisäosaan tulee infektio- ja iho-osasto, neurokeskuksen poliklinikka ja asiantuntijapalvelut, sisätautiosasto, vatsakeskuksen tähystysyksikkö, vatsakeskuksen vastaanotot, munuaiskeskus, lääkehoitopoliklinikka ja isotooppiosasto. 

Toteutamme myös uuden ambulanssitallin, kunnallisteknisiä töitä ja muutostöitä T-sairaalan osiin B, D ja E. T-sairaalan toiminta jatkuu rakentamisen ajan. Hanke toteutetaan projektinjohtourakkana. Rakennustyöt valmistuvat keväällä 2027.

Havainnekuvat: Arkkitehtiryhmä Reino Koivula Oy/ARCO

Terveet, turvalliset ja toimivat uudet sairaalatilat

Uusi ambulanssitalli

Kiinnitämme erityishuomiota pölyn-, kosteuden- ja puhtaudenhallintaan

T-sairaalan toiminta jatkuu rakentamisen ajan

Aikataulu

    Havainnekuva: Arkkitehtitoimisto Arco

    Tavoitteena on rakentaa terveet, turvalliset ja toimivat tilat ja rakentamisen aikana erityishuomiota kiinnitetään erityisesti pölyn ja puhtaudenhallintaan, sekä kosteudenhallintaan. Kohde toteutetaan P1-puhtausluokkaan.

    Havainnekuva: Arkkitehtitoimisto Arco

    Lisäosa toteutetaan kiinni T-sairaalan olemassa olevaan osaan (B-, D- ja E-osat). Nykyisen sairaalan muuten pimentoon jääville huonetiloille, joilta suora yhteys ulos katoaa, tuodaan suunnitteluratkaisujen avulla valoa.

    Sijainti

    Tyks T-sairaala

    Hämeentie 11, 20520 Turku

    Määränpää:

    Ota yhteyttä

    Onko sinulla kysyttävää Tyks T-sairaalan lisäosan rakennustöihin liittyen? Voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen tyks.t-sairaala.lisaosa@yit.fi.