Teollisuuskatu 13

Muuttovalmis
Vuokrattavana
Toimistotilaa

300 - 3 290

Lisätiedot

Uudistuneet muuttovalmiit tilat Vallilassa!

Hankkeen tiedot

Hankkeen nimi
Teollisuuskatu 13
Kokonaispinta-ala
4480 m²
Sijainti
Vallilan alue on osa nopeasti muuttuvaa ja tiivistyvää Helsingin kantakaupunkia, jossa entisiä teollisuusalueita otetaan asumisen, liike-elämän ja kulttuurin käyttöön. Helsingin kaupunkistrategiassa tavoitteena on luoda Teollisuuskadun akselista merkittävä työpaikkojen, liike-elämän ja kaupunkikulttuurin keskittymä ja säilyttää samalla Vallilan rouhea luonne entisenä teollisuusalueena. Samalla parannetaan alueen yhteyksiä kaikilla kulkumuodoilla. Alueella on jo isoja pääkonttoreita mm. OP, Nordea, Amer ja S-ryhmä. Vanhalle konepajan alueelle kehitetään parhaillaan The Train Factory –nimistä kulttuuri- ja tapahtumakeskusta.
Kulkuyhteydet
Reilun kilometrin päässä sijaitseva Pasilan asema on Suomen toiseksi vilkkain asema. Kilometrin päässä on myös Sörnäisten metroasema. Teollisuuskatua ja Sturenkatua pitkin kulkee useita bussilinjoja ja kohteen edessä on kätevästi bussipysäkki. Raitiovaunulinja kulkee myös kulman takaa.
Ravintolat
Seinän toisella puolella sijaitsee suosittu Sture16 Eatery & Cafe.
Muut palvelut
Lähiympäristön runsaat palvelut ovat kätevästi saatavilla, mm. monipuolinen lounasravintolatarjonta, Konepajan kulttuuritapahtumat sekä naapuriin juuri avattu Lidl. Lisäksi Mall of Triplan ja Redin kauppakeskukset ovat vain kiven heiton päässä.
Pysäköinti
Rakennuksen kellarikerroksissa on autopaikkoja vuokralaisten käytettävissä. Lisäksi vieressä sijaitseva Aimo Park Vallila tarjoaa 700 autopaikkaa.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Ole ystävällinen ja täytä lomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä.