Teleport Vallila

Suunnitteilla
Toimistotilaa

730 - 14 060

Lisätiedot

Teleport – uuden Vallilan ytimessä!

Hankkeen tiedot

Hankkeen nimi
Teleport Vallila
Kokonaispinta-ala
15645 m²
Sijainti
Vallilan alue on osa nopeasti muuttuvaa ja tiivistyvää Helsingin kantakaupunkia, jossa entisiä teollisuusalueita otetaan asumisen, liike-elämän ja kulttuurin käyttöön. Helsingin kaupunkistrategiassa tavoitteena on luoda Teollisuuskadun akselista merkittävä työpaikkojen, liike-elämän ja kaupunkikulttuurin keskittymä ja säilyttää samalla Vallilan rouhea luonne entisenä teollisuusalueena. Samalla parannetaan alueen yhteyksiä kaikilla kulkumuodoilla. Alueella on jo isoja pääkonttoreita mm. OP, Nordea, Amer ja S-ryhmä. Vanhalle konepajan alueelle kehitetään parhaillaan The Train Factory –nimistä kulttuuri- ja tapahtumakeskusta.
Lähipalvelut
Teleport tarjoaa käyttäjäpalveluina vastaanotto- ja kokouspalvelut sekä ravintolan/kahvilan.
Kulkuyhteydet
Reilun kilometrin päässä sijaitseva Pasilan asema on Suomen toiseksi vilkkain asema. Kilometrin päässä on myös Sörnäisten metroasema. Teollisuuskatua pitkin kulkevat bussit kulkevat aivan kohteen edestä.
Muut palvelut
Vallilan alueella on kattava ravintolatarjonta ja Mall of Triplan ja Redin ravintolamaailmat ovat vain kiven heiton päässä. Kauppakeskusten ansiosta alueen palvelutarjonta on todella runsas ja monipuolinen.
Pysäköinti
Rakennuksen kellarikerroksessa on 99 autopaikkaa vuokralaisten käytettävissä. Lisäksi vieressä sijaitseva Qpark Vallila tarjoaa 700 autopaikkaa.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tuula Klemetti
Toimitilojen vuokratarjouspyynnöt

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.