{ event: "mainDatalayer", gtm: {uniqueEventId: 1}, business: "Business Premises", pageType: "ReferenceItemPage", site: "YIT.FI", language: "fi", city: "N/A", area: "N/A", subarea: "N/A", project: "N/A" }
  • Tammisairaala
  • 28.9.2021

Työmaan syystiedote 2021

Syysterveiset Tammisairaalan työmaalta! 

Työmaalla työt edistyvät hienosti, eikä suuria muutoksia nykyisiin järjestelyihin ole lähiaikoina tiedossa. Halusimme kuitenkin hieman avata työmaan ajankohtaisia asioita syystiedotteen kautta.

Työmaaliikenne Liikuntakeskukselle johtavan Oksakoskenpolun kautta on hieman lisääntynyt. Työmaaliikenne huomioi ajaessaan kevyenliikenteen, mutta erityisesti pienimpiä kulkijoita kannattaa muistuttaa noudattamaan varovaisuutta kuorma-autojen läheisyydessä. Varovaisuudesta huolimatta kuskien näkökenttä ajoneuvossa on rajallinen. Alla olevassa kuvassa on hyvin havainnoitu kuinka laajat kuorma-auton katvealueet todellisuudessa ovat.

Pimenevät illat ovat vaatineet työmaan valaistuksen lisäämistä koko alueella. Yleisvalaistuksesta osa pidetään turvallisuussyistä yölläkin päällä pimeään vuodenaikaan. Yleisvalaistus pyritään suuntaamaan niin, että valaistus kohdistuisi nimenomaan työmaan alueeseen. Liikuntakeskukselle johtavaan väliaikaiseen kulkutelineeseen ollaan asentamassa lisävalaistusta kulkemisen turvaamiseksi. Kulkutelineen valaistuksen parantaminen valmistuu viikon 39 alkupuolella.

Nyt on myös hyvä aika tarkistaa löytyyhän takista heijastin. Heijastin tai muu valo helpottaa kävelijän ja pyöräilijän havaitsemista pimeässä merkittävästi.

 

Syysterveisin:
Tammisairaalan tiimi