• Keskustan thk
  • 13.8.2023

Runeberginkatu suljetaan välillä Salomonkatu – Kampinkuja 28.8.2023 alkaen

Kamppiin rakennettavan uuden terveys- ja hyvinvointikeskuksen edellyttämät johtosiirto- ja katutyöt ovat edenneet suunnitelmien mukaisessa aikataulussa. Seuraavassa vaiheessa siirrymme työskentelemään Runeberginkadulle. Tästä johtuen Runeberginkatu suljetaan auto- ja pyöräliikenteeltä Salomonkadun ja Kampinkujan väliltä 28.8.2023 alkaen. Jalankulkijoiden kulku työmaa-alueen ohi säilyy Runeberginkadulla.

Töistä johtuen Runeberginkatu suljetaan ajoneuvoilta ja ajoneuvoliikenne ohjataan väliaikaisesti Malminkadun kautta, joka avataan läpiajoliikenteelle. Metroaseman edessä Runeberginkadulla sijaitseva matkailuliikenteen bussipysäkki poistuu käytöstä.

 

Kampin metroaseman lippuhallin Runeberginkadun puoleinen sisäänkäynti pyritään säilyttämään käytössä. Kulku Sähkötaloon ja Kampin kauppakeskukseen säilyy käytössä.

 

Liikennejärjestelyt ovat voimassa 28.8. alkaen ja kestävät vuoteen 2027 saakka.

 

Pyydämme alueen asukkaita, yrityksiä ja liikenteen käyttäjiä huomioimaan liikennejärjestelyt ja noudattamaan liikennemerkeissä ja opasteissa annettuja ohjeita. Turvallisuuden takaamiseksi työmaa-alueelle asennetaan tarvittavat liikennemerkit, opasteet ja väliaikaiset esteet.

 

Pyrimme minimoimaan alueen käyttäjille aiheutuvia haittoja ja kiitämme kärsivällisyydestä. Pahoittelemme aiheuttamaamme häiriötä.