YIT Talon Tekniikka uusiin toimitiloihin

YIT ja Projektipalvelu Talon Tekniikka yhdistivät voimansa vuoden 2018 alussa. Ensimmäinen yhteinen vuosi on ollut hieno. Olemme nyt muuttaneet Panuntielle Helsingin Oulunkylään YIT:n pääkonttorin vasta uusittuihin toimitiloihin.

Muuttovastaavana toimi ansiokkaasti toimistopäällikkömme Alessia Guidastri. Alessia on pitkän linjan Talon Tekniikkalainen, sillä hän on työskennellyt yrityksessä jo yli 5 vuotta. Päivittäisiin tehtäviin kuuluu laskutus, ostoreskontra ja muut hallinnolliset tehtävät sekä myös välillä arkea piristävät mukavat edustustehtävät.

Talon Tekniikan muutto yhteisiin toimitiloihin muiden YIT:läisten kanssa on sujunut mutkattomasti. ”Innolla odotettu muutto uusiin toimitiloihin valmisteluineen sujuivat ongelmitta hyvässä hengessä kaikkien osallistuessa omalla panoksellaan. On kiva työskennellä jatkossa muun YIT:n porukan kanssa samoissa tiloissa ja uskomme sulautuvamme porukkaan hyvin”, Alessia kertoo.

Panuntie 11 julkisivu.jpg

Ajanmukaiset tilat ja palvelut auttavat palvelemaan paremmin

Uudet yhteiset tilat ovat avointa monitoimitilaa, minkä Alessia kokee ainoastaan myönteisenä: ”Toimimme jo entisessäkin osoitteessa osittain avotiloissa ja koemme sen meille toimivaksi työympäristöksi. Uskon avoimen ympäristön olevan osasyy erittäin hyvään fiilikseen yhteisessä tekemisessämme”.

Toimiminen muun YIT:n kanssa samoissa tiloissa helpottaa arkea. ”Työskentelymme on vaivattomampaa pääkonttorissa, jossa on saman katon alla muun muassa IT-palvelut, työterveydenhoito, catering-palvelut ja kuntosali. Uudet ja modernit neuvottelutilat tarjoavat hyvät puitteet tavata asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme”, Alessia toteaa.

Meille on erittäin tärkeätä tavata mahdollisimman paljon kaikkia putkiremonttien osapuolia, joten tervetuloa kanssamme kahville ja tutustumaan uusiin tiloihimme!

Uusi osoitteemme on Panuntie 11, 00620 Helsinki.

Lue lisää YIT Talon Tekniikan uutisia