Viiden vuoden takuu varmistaa asukkaiden tyytyväisyyden

YIT Talon Tekniikan putkiremonteissa on viiden vuoden takuu. Näin tuemme taloyhtiön turvallista päätöksentekoa ja varmistamme asukkaiden tyytyväisyyden uudistettuun kotiinsa putkiremontin jälkeen.

Meille on tärkeätä, että kaikki mahdolliset korjattavat asiat hoidetaan takuuaikana kuntoon. Näin ollen me aktiivisesti kysymme takuuaikana asukkailta useaan otteeseen mahdollisia korjattavia asioita.

Takuukorjauksia voi olla monenlaisia. Pienikin korjattava asia on saatava kuntoon. Näin putkiremontti saatetaan tyylikkäästi loppuun asti ja kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä.

Mielenkiintoista ja palkitsevaa työtä

Takuutyönjohtajilla on tärkeä rooli takuuajan korjauksissa. Pirteä ja energinen takuutyönjohtajamme Jeannette Sarell on työskennellyt YIT Talon Tekniikassa jo 5 vuotta.

Janen työpäivä täyttyy mm. katselmuksista, takuukorjauksista, asukaskyselyiden koostamisesta sekä töiden valvonnasta. Kokeneena työnjohtajana työt hoituvat käden käänteessä. Ratkaisevaa töiden hyvässä onnistumisessa on tiivis yhteydenpito valvojan, isännöitsijän ja asukkaan kanssa.

”Aktiivinen kommunikointi muiden työmaan toimihenkilöidemme kanssa on todella tärkeätä. Mahdolliset toistuvat takuukorjattavat asiat pyritään poistamaan käymällä asioita läpi säännöllisesti. Tästä onkin saatu hyviä tuloksia” Jane kertoo.

” Työni takuutyönjohtajana on mielenkiintoista ja palkitsevaa. Alkuhaasteiden jälkeen työskentely miehisessä maailmassa sujuu mainiosti ja loistavalla yhteistyöllä asiat toimivat”.

Lisätietoja:
Perttu Linna, YIT Talon Tekniikka Oy, puh. 044 559 5606, perttu.linna@yit.fi