Tulevaisuuden työ tehdään täällä

Kokeile ilmaiseksi
  • Workery_plus_Grey.gif

  Toimitila, joka joustaa: Workery+

  Uusi työ tuli jäädäkseen. Menestys tehdään tulevaisuudessakin etänä ja työpaikalla tai jossain siinä välissä. Workery+ on uuden ajan toimitila ja etätyöpiste, jossa joustavuus, viihtyisyys ja huippuluokan palvelut nostavat työnteon puitteet täysin uudelle tasolle. Tee töitä joustavammin, valitse Workery+.

  Etätyöpiste ja toimitila samassa
  Etätyöpiste ja toimitila samassa

  Toimitilalta halutaan nyt joustoa, parempia palveluita, monikäyttöisyyttä ja huippuluokan turvallisuutta. Tule päivittäin tai etätöihin, omaan toimitilaan tai yhteiskäyttötiloihin – Workery+ joustaa ja vastaa tulevaisuuden työn ja kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin.

  Hotellitason palvelut ja viihtyisät tilat
  Hotellitason palvelut ja viihtyisät tilat

  Ergonomisten työpisteiden rinnalla tiloissa on mm. premium-tason kuntosali, kahvila, erinomainen ravintola ja ammattimainen webcast-studio. Ja koska turvallisuudesta ja hyvinvoinnista ei tingitä, kaikissa tiloissa on tehokas ilmanvaihto ja auditoitu kyberturvallisuus.

  Joustava jäsenyys ja hinnoittelu
  Joustava jäsenyys ja hinnoittelu

  Palvelussa plussaa on myös sen joustava hinnoittelu. Täällä maksat jäsenyydestä eli käyttämästäsi ajasta ja palveluista – käyttäjien määrän mukaan. Workery+ -jäsenenä voit tehdä sopimuksen yhdelle päivälle tai vuosiksi eteenpäin – tai jotain siltä väliltä. Workery+ joustaa.

  • Toimistoja
  • Hyvät liikenneyhteydet
  • Kahvila & ravintola
  • Kuntosali
  • Tehokas ilmanvaihto

  Voisiko Workery+ toimia sinun yrityksellesi?

  Workery+ toimitilaratkaisu sopii kaikenkokoisille toimijoille, pienistä yrityksistä suuriin konserneihin. Katso käytännön esimerkit erikokoisten yritysten tarpeisiin.

  Konseptimme – tätä kaikkea Workery+ on

  Workery+ 
Sujuva arki, valmiiksi mietittynä.
  Workery+
  Sujuva arki, valmiiksi mietittynä.
  Person smiling.

  Henkilökuntamme ottaa vieraat vastaan hymyllä ja auttaa kaikessa, tilatarpeista palveluihin.

  Workery+ office premises Vallila.

  Workeryn Core -toimitilasi muodostuvat yhtiösi yksityisestä tilasta (jopa 4 000 m²), jota voidaan joustavasti täydentää jaetuilla ja valmiiksi kalustetuilla Flex-tiloilla. Näin ollen yksityiset tilat voivat olla esimerkiksi 30% pienempiä jaettujen yhteiskäyttöisten tilojen ansiosta.

  Yhteistyö- ja neuvottelutilat. Laaja valikoima luovia työtiloja, projektihuoneita, studiotiloja ja hyvin varusteltuja neuvotteluhuoneita.

  Workery+ App

  Workery+ App ja UMA Workspace App apunasi 24/7. Jäsenkortti, kulkukortti ja avain tärkeimpiin toimintoihin, kuten työpisteen tai neukkarin varaamiseen. UMA Workspace kohteiden applikaatio ladattavissa: Google Play Store:sta ja Applen App Store:sta. Workery+ Vallilan applikaatio ladattavissa: Google Play Store:sta ja Applen App Store:sta.

  People entering a tram in city

  Mobility Hub. Hyvät liikenneyhteydet ja yhteiskäytössä olevat kulkupelit varmistavat, että töihin on helppo tulla, myös autolla. Parkkipaikkoja on niin autoille kuin pyörillekin.

  People eating in a office restaurant.

  Aulakahvila ja ravintola. Parhaat paikat talon oman väen ja vierailijoiden rennoille kohtaamisille.

  Mercedes A-sarjan premium -luokan hybridiauto

  Yhteiskäyttöauto. Workery+ Vallilassa jäsenillä käyttöoikeus Mercedes A-sarjan premium -luokan hybridiautoihin Veho Go Share –palvelun kautta. Maksat vain käytöstä.

  Autopesu- ja rengaspalvelut. Workery+ Vallilan parkkihallissa toimii tilausperiaatteella Future Carwash Servicen autopesu- ja rengaspalvelut. Tämän helpommaksi ei autonpesu tule! Lue palveluista lisää tästä.

  Workery+:n anatomia ja hinnat

  Lataa Vallilan hinnasto

  1. Core: yrityksen omat, yksityiset työtilat (jopa 4 000 m²). Erillisveloituksella myös yrityksen oman identiteetin mukainen suunnittelu ja sisustus. Jaetut WC- ja sosiaalitilat. 

   Hinnoittelu: neliömäärän mukaan.

  2. Flex-työpisteet sekä valmiiksi kalustetut ergonomiset pientoimistot jäsenhintaan, joko jaetut tai nimetyt paikat. Lounge-tilat, pukuhuoneet, säilytyslokerot ja muut sosiaaliset tilat kuuluvat jäsenyyteen.

   Hinnoittelu: per kk/huone tai työpiste. Sopimukset: toistaiseksi (1kk irtisanomisajalla), 6 kk, 12 kk tai 24 kk.

  3. Flex-neuvottelu- ja ryhmätyötilat eli jaetut luovat kokoustilat, ryhmätyötilat ja hiljaisen työn tilat eri toimintoihin sekä korkealuokkaiset studiotilat kuvaus- ja äänitystyöhön.

   Hinnoittelu: käytettyjen tuntien tai päivien mukaan.

  4. Julkiset tilat: laadukas ravintola catering-palveluilla sekä aulakahvila oman väen ja vieraiden käyttöön.

   Hinnoittelu: tilausten mukaan.

  5. Palvelut. Henkilökuntaamme kuuluvat isännät ja emännät huolehtivat, että arki sujuu. Korkeatasoinen kuntosali, autoparkki, pyöräpaikat ja yhteiskäyttöiset kulkuvälineet ovat kaikki käytettävissä erillisellä kuukausiveloituksella.
  Workery+:n kerrokset

  Mihin tulevaisuuden työ on menossa?

  Haastattelimme kesällä 2020 yhdessä Microsoftin ja Milttonin kanssa ​20 suomalaista asiantuntijaa yhteiskunnan, yrityselämän ja akateemisen maailman eri aloilta. ​Syntyi Vuosi nolla -raportti ja 7 oppia työn tulevaisuudesta. Workery+ on sen ensimmäinen ulostulo, uudenlaisen työarjen mahdollistaja.

  LATAA Vuosi nolla -RAPORTTI 

  Uuden työn tila – mitä milleniaalit haluavat työelämältä? Oletko ajatellut, että pian puolet maailman työvoimasta on milleniaaleja? Kysyimme yli tuhannelta milleniaalilta mitä he ajattelevat tulevaisuuden työstä; mitä he arvostavat ja millaisia odotuksia heillä on tulevaisuuden työympäristöille. Siitä syntyi Uuden työn tila -tutkimus.

  Lataa Uuden työn tila -raportti

  Sijaintimme

  Ajankohtaista

  Lue lisää

  Pyydä tarjous

  Kerro meille millaiset tilat tarvitset ja teemme niistä sinulle tarjouksen!

  Petri Ikonen
  Sales Manager, Workery+
  Juuso Syvänen
  Head of Sales, Workery+
  Ritva Räsänen
  Tilatiedustelut, Workery+

  Tutustu myös Workery+ Vallilan kanssa samassa korttelissa suunnitteilla olevan Teleportin tiloihin:

  YIT_Teleport_Vallila_Black.png