Vallila

Workery+ Vallila - Elävän ja rouhean kaupunkikulttuurin keskellä

Workery+ Vallila sijaitsee vilkkaalla bisnesalueella, arvostetun Konepajan asuinalueen vieressä Teollisuuskadun, Sturenkadun ja Elimäenkadun kulmassa. Kiinteistö on aiemmin palvellut tuotanto- ja toimistotiloina ja loi keväällä 2021 nahkaansa modernin rouheaksi industrial-henkiseksi uuden työn tilaksi.

Workery+ Vallilassa kaikki on huippua - ergonomisten työpisteiden rinnalla tiloissa on mm. premium-tason kuntosali, kahvila, erinomainen ravintola ja ammattimainen webcast-studio. Ja koska turvallisuudesta ja hyvinvoinnista ei tingitä, kaikissa tiloissa on tehokas ilmanpuhdistus ja auditoitu kyberturvallisuus. Lisäksi kaikilla Workery+ -jäsenillä on käyttöoikeus Mercedes A-sarjan premium -luokan hybridiautoihin, jolloin maksat vain käytöstä. Tulevaisuuden työ tehdään täällä.

Kokeile ilmaiseksi

Keskellä elävää ja rouheaa kaupunkikulttuuria
Keskellä elävää ja rouheaa kaupunkikulttuuria
Workery+ Vallila
  • Workery+ Vallila sijaitsee vilkkaalla bisnesalueella, arvostetun Konepajan asuinalueen vieressä Teollisuuskadun, Sturenkadun ja Elimäenkadun kulmassa. Alueen arvostus kasvaa entisestään, sillä Kaupunki on kehittämässä Vallilasta merkittävää työpaikkojen, kulttuurin ja tapahtumien keskittymää. Suunnitelmiin kuuluu myös jo valmiiksi vilkkaan julkisen liikenteen sekä kevytliikenneyhteyksien parantaminen.

  • Workery+ Vallilaan pääsee helposti niin omalla autolla, julkisilla liikennevälineillä kuin pyöräillen tai kävellen.

  • Alue kehittyy huimaa vauhtia ja siksi ei olekaan ihme, että monipuoliset ravintolat, kahvilat, baarit, kulttuuritoimijat ja harrastuspaikat ovat aloittaneet siirtymisensä Vallillaan. Tunnelmaltaan omaleimainen alue yhdistää luovat ihmiset, kulttuurin, taiteen ja teknologian sulavasti rouheaksi ja eläväksi kaupunkikulttuuriksi.

Kokeile ilmaiseksi

Workery+ Vallilan tilat - klikkaa virtuaalikierrokselle

Sijainti keskellä elävää Vallilaa

Workery+ Vallila

Sturenkatu 16, 00510 Helsinki

Määränpää:

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko työtiloistamme? Ole meihin yhteydessä! 

Ritva Räsänen
Tilatiedustelut, Workery+