Toimistohotellin palvelut

Toimistohotellin palvelut helpottavat arkeasi

Miltä kuulostaisi toimisto, jossa voisit keskittyä vain siihen tärkeimpään - työhön?

Olo on ihan kuin hotellissa! Aamulla saavut toimistolle, joka sijaitsee keskeisellä paikalla kätevästi kulkuyhteyksien varrella. Oma toimisto on kalustettu ergonomisilla, moderneilla kalusteilla ja keittiössä juuri keitetty kahvi odottaa jo juojaansa. On tiistai, joten tarjolla on myös aamupalaa.

Oman toimiston sijaan päätät tehdä töitä yhteisissä tiloissa, jossa tutut tyypit tervehtivät iloisesti. Haet päivän aikana lounaan toimiston laadukkaasta lounasravintolasta. Palaverit ja tapahtumat järjestyvät myös toimiston tiloissa, tilojen varauskin onnistuu kätevästi puhelimeen ladattavalla sovelluksella. Illalla järjestetään vielä after work tapahtuma, jossa pääset rennommassa tilanteessa tapaamaan yhteisösi jäseniä.

 

Business-people-in-modern-office-1920x800xp.jpg

 

Toimisto, jossa voit keskittyä vain siihen tärkeimpään - työhön

Miltä kuulostaa siisti, kalustettu toimisto ja työpäivää sujuvoittavat palvelut, kuten kahvi ja tee, hiljaiset työtilat tai toimiston yhteydessä oleva laadukas lounasravintola? Vaikka Workery+ ei ole toimistohotelli, ensiluokkaiset palvelumme helpottavat työpäivääsi. Workery+ toimipisteissä toimistovuokraan kuuluu mm. siivouspalvelut, kalustus, ja kahvi ja tee.

Meille yhteisö on myös todella tärkeä ja toivomme, että toimistolla kohtaamasi kasvot tulevat tutuiksi. Toimiston käyttäjille järjestetään erilaisia yhteisöllisiä tapahtumia, kuten aamupaloja ja after workeja. Tapahtumissa verkostoituminen muiden yritysten kanssa on helppoa ja rentoa.

Toimistohotellin palvelut mahdollistavat sen, että pystyt keskittymään siihen tärkeimpään, eli työhön. Me hoidamme loput.