Pienille yrityksille

Workery+:n ja UMA Workspacen tarjoamat joustavat toimitilat pienille yrityksille

Workery+:n ja UMA Workspacen muodostama toimitilaverkosto tarjoaa yrityksille paikan työlle, jossa yhdistyy joustavuus, viihtyisyys ja huippuluokan palvelut.

Tässä käytännön esimerkki, miten Workery+ ja UMA Workspace ratkaisevat 12 henkilöä työllistävän kasvavan yrityksen toimitilatarpeet.

Esimerkki pienelle yritykselle

Yrityksessä työskentelee 12 henkilöä, joista puolet pyrkii olemaan toimistolla päivittäin ja loput tekevät puolet viikosta etätyötä ja loput toimistolta. Työntekijät tarvitsevat monipuolisia tiloja, jotka taipuvat erilaisiin työskentelytapoihin.

Tilanteeseen mukautuva esimerkki Workery+ sopimuksesta:​

  • Oma kalustettu Private Office kuudelle henkilölle kiinteällä kuukausimaksulla
  • Kun samanaikaisten käyttäjien määrä ylittää oman toimiston maksimikapasiteetin, sijoittuvat loput työntekijät avotyöpisteille päiväpassin hinnalla, jolloin yritys maksaa lisätilasta vain tarpeen mukaan
  • Kuukausikokouksia varten mahdollisuus varata erikokoisia kokoustiloja tuntihinnalla
  • Oman toimiston lisäksi työntekijöillä on käytössään UMA Workspacen yhteiskäyttötilat ja avotyöpisteet toimiston jatkeena
  • Yrityksen kasvaessa sopimuksen joustavat ehdot mahdollistavat helpon muuton isompiin tiloihin saman katon alla

Katso myös esimerkit keskisuurille ja suurille yrityksille.


Tule kokemaan Workery+ Vallila ja UMA Workspacen tilat omin silmin. Varaa ilmainen tutustuminen alla olevan linkin kautta!

Kokeile ilmaiseksi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Tässä esittelimme vain yhden esimerkin Workery+:n ja UMA Workspacen joustavista toimitilaratkaisuista pienille yrityksille. Ota yhteyttä ja keskustellaan siitä, miten Workery+ voisi ratkaista sinun yrityksesi toimitilahaasteet!

Ritva Räsänen
Tilatiedustelut, Workery+
Petri Ikonen
Sales Manager, Workery+

Syötä yhteystietosi alle ja olemme sinuun pian yhteydessä