Miksi Workery+?

Workery+ sopii sekä suurille että pienille yrityksille - tässä miksi

Osaatko varmuudella sanoa, kuinka monta työntekijää teillä on lähityössä tänään, huomenna, ensi keväänä, vuonna 2025? Kuinka moni heistä tekisi mieluiten töitä etänä? Työpisteellään? Asiakkaalla? Kahvilassa? Jossain muualla? Paljon kysymyksiä, mutta nyt niihin on hyvä vastaus: Workery+​.

Miksi valita Workery+?

Oli yrityksesi sitten suuri tai pieni, kasvava tai kutistuva, teillä on omat työpisteet tai kenties teette töitä useimmiten kentällä tai jotain siltä väliltä, Workery+ tarjoaa teille optimoidun toimitilaratkaisun. Miten?​

Woman with a computer

Tarjoamme sekä yksityisiä että yhteiskäyttötiloja saman katon alla

Workery+ ratkaisu mukautuu sinun ja työntekijöidesi muuttuvien tarpeiden mukaan, oli kyse henkilöstömäärästä tai työtavoista. Tarjoamme teille pysyvyyttä ja yksityisyyttä omalla toimistolla sekä samalla joustavuutta ja yhteisöllisyyttä yhteiskäyttötilojen kautta. 

Monikäyttäjäympäristössä verkostoidut muiden käyttäjien kanssa

Jos yrityksenne on pieni ja haette tukea ja kasvumahdollisuuksia muista yrityksistä, kannattaa valita monikäyttäjäympäristö. Samalla verkostoituminen ja yhteistyömahdollisuudet voivat luontevasti löytyä saman katon alta tai Workery+:n verkostosta – kätevää eikös!​

Tilat loistavien kulkuyhteyksien varrella 

Jos yrityksenne pääkonttorin sijainti ei ole enää ihanteellinen etätöihin tottuneelle henkilökunnallenne ja haluatte tarjota turvallisia ja terveellisiä työskentelyhubeja useammassa paikassa, valitse Workery+. Kaikki normaalit toimitilan sivukulut, kuten toimiston kalustaminen tai nettiyhteys, sisältyvät hintaan ja saatte avaimet käteen –periaatteella tilat joustavalla sopimuksella.

Yrityksen koosta riippumatta uskomme, että monet arvostavat ominaisuuksia, joita tarjoamme – ja juuri tämän takia loimme  Workery+:n​.

Workery+ toimii yrityksellesi täydellisesti, jos​:

 • Yrityksellesi on valmistumassa uudet toimitilat muutaman vuoden päästä ja tarvitset inspiroivan ja laadukkaan työympäristön teille sopivan pituisella sopimuksella.​
 • Yrityksesi tarvitsee nopeasti ja näppärästi toimitilaa - ehkäpä vain väliaikaisesti.​
 • Henkilöstösi kaipaa jo takaisin toimistolle ja kollegoiden pariin, mutta tilojen tulee olla turvalliset ja terveelliset.​
 • Yrityksesi arvostaa laadukkaita ja viihtyisiä tiloja, joissa palvelut on mietitty valmiiksi ja joissa henkilöstö voi keskittyä yrityksesi tuottavuuteen ja omaan hyvinvointiinsa.​
 • Henkilöstösi asuu ympäri pääkaupunkiseutua ja kulkee töihin monesta ilmansuunnasta. ​

Oli syy mikä tahansa, meillä on juuri teille sopiva toimitilapalvelu tarjolla. ​Pyydä yksilöllinen tarjous yrityksellesi tai ota yhteyttä Workery+:n myynititiimiin.

 • Core: yrityksen omat, yksityiset työtilat (jopa 4 000 m²). Erillisveloituksella myös yrityksen oman identiteetin mukainen suunnittelu ja sisustus. Jaetut WC- ja sosiaalitilat. 

  Hinnoittelu: neliömäärän mukaan.

 • Työpisteet sekä valmiiksi kalustetut ergonomiset pientoimistot jäsenhintaan, joko jaetut tai nimetyt paikat. Lounge-tilat, pukuhuoneet, säilytyslokerot ja muut sosiaaliset tilat kuuluvat jäsenyyteen.

 • Neuvottelu- ja ryhmätyötilat eli jaetut luovat kokoustilat, ryhmätyötilat ja hiljaisen työn tilat eri toimintoihin sekä korkealuokkaiset studiotilat kuvaus- ja äänitystyöhön.

  Hinnoittelu: käytettyjen tuntien tai päivien mukaan.

 • Julkiset tilat: laadukas ravintola catering-palveluilla sekä aulakahvila oman väen ja vieraiden käyttöön.

  Hinnoittelu: tilausten mukaan.

 • Palvelut. Henkilökuntaamme huolehtii, että arki sujuu. Kuntosali, autoparkki, pyöräpaikat löytyvät läheltä.
Workery+:n kerrokset

Mihin tulevaisuuden työ on menossa?

Haastattelimme kesällä 2020 yhdessä Microsoftin ja Milttonin kanssa ​20 suomalaista asiantuntijaa yhteiskunnan, yrityselämän ja akateemisen maailman eri aloilta. ​Syntyi Vuosi nolla -raportti ja 7 oppia työn tulevaisuudesta. Workery+ on sen ensimmäinen ulostulo, uudenlaisen työarjen mahdollistaja.

LATAA Vuosi nolla -RAPORTTI 

Uuden työn tila – mitä milleniaalit haluavat työelämältä? Oletko ajatellut, että pian puolet maailman työvoimasta on milleniaaleja? Kysyimme yli tuhannelta milleniaalilta mitä he ajattelevat tulevaisuuden työstä; mitä he arvostavat ja millaisia odotuksia heillä on tulevaisuuden työympäristöille. Siitä syntyi Uuden työn tila -tutkimus.

Lataa Uuden työn tila -raportti