Tutustu kohteisiimme

Tutustu kohteisiimme

Workery+ on uuden ajan työympäristö ja etätyöpiste, jossa joustavuus, viihtyisyys ja huippuluokan palvelut nostavat työnteon puitteet täysin uudelle tasolle. Kohteet tarjoavat jäsenyysvaihtoehtoja moniin eri tarpeisiin, aina yksittäisistä työpisteistä isompiin yksityistoimistoihin. Workery+ toimitilaratkaisut sopivat siis kaikenkokoisille toimijoille, pienistä yrityksistä suuriin konserneihin.

Monipuolisesta tilavalikoimastamme maksat käytön ja tarpeen mukaan, lisäksi voit skaalata työtilaasi joustavasti. Kattava palveluvalikoimamme auttaa sinua keskittymään olennaiseen työpäiväsi aikana.

 

Lunasta ilmainen päiväpassi täältä

Workery+ Esplanadi

Workery+ Esplanadi sijaitsee Akateemisen Kirjakaupan kolmannessa kerroksessa aivan Helsingin keskustassa. Workery+ Esplanadi on moderni työtila historiallisessa paikassa yhdistäen vanhan ja arvokkaan arkkitehtuurin sekä tulevaisuuden työn tekemisen täysin uniikilla tavalla. Kohde tarjoaa kaikki tarvitsemasi kabineteista ja kokoushuoneista yksittäisiin työpisteisiin – kaikilla mukavuuksilla.

Workery+ Keilaniemi

Workery+ Keilaniemi sijaitsee Keilaniemen merellisen houkuttelevassa yrityskeskuksessa Espoossa. Workery+ Keilaniemi ikonisessa Raaden Hampaassa tarjoaa inspiroivan, merinäköalallisen työympäristön. Tiloissamme yhdistyy käytännöllisyys ja tehokkuus. Meiltä löydät tilat aina yksittäisistä työpisteistä puhelinkoppeihin ja yksityistoimistoista neuvottelutiloihin.

Workery+ Teurastamo

Workery+ Teurastamo sijaitsee trendikkäässä ja urbaanissa Helsingin Kalasatamassa vanhan Teurastamoalueen vieressä. Lähialueelta löytyy kattavasti palveluita sekä lounasravintoloita. Tässä modernissa ja joustavassa työtilassa on kaikki tarvitsemasi, yksityisistä toimistoista ja kokoushuoneista yksittäisiin työasemiin korkealaatuisilla palveluilla höystettyinä.

Workery + Vallila

Workery+ Vallila sijaitsee vilkkaalla bisnesalueella, arvostetun Konepajan asuinalueen vieressä Teollisuuskadun, Sturenkadun ja Elimäenkadun kulmassa. Workery+ Vallilassa kaikki on huippua - ergonomisten työpisteiden rinnalla tiloissa on mm. laadukas kuntosali, kahvila, erinomainen ravintola ja ammattimainen webcast-studio. Ja koska turvallisuudesta ja hyvinvoinnista ei tingitä, kaikissa tiloissa on tehokas ilmanpuhdistus ja auditoitu kyberturvallisuus.

Workery+ Vallilasta löydät kokoustilat niin pieniin kuin suurin kokoontumisiin. Kokoustilojen lisäksi Vallilasta löytyy monipuoliset tapahtumatilat aina podcast-studiosta auditorioon sekä ammattilaistason webcast-studioon Bright Groupin operoimana.

Kokous- ja tapahtumatilat

Workery+ kohteet tarjoavat puitteet erilaisille kohtaamisille aina kokouksista, sekä kasvotusten että hybridinä, tiimipäiviin ja työpajoihin. Monipuolisten tilojen lisäksi kauttamme hoituu tarjoiltavat tilaisuuksiin. 

Varaa kokous- ja tapahtumatilamme lyhytaikaiseen käyttöön tunniksi, projektiluontoisesti määräajaksi, viikoittain tai kuukausittain toistuvaksi - tai miten haluatkaan! 

Kokous- ja tapahtumatilat

Pyydä tarjous

Kerro meille millaiset tilat tarvitset ja teemme niistä sinulle tarjouksen!

Nora Lallukka
Sales Manager, Workery+
Aatu Luoto
Sales Manager, Workery+