Etätyötila pääkaupunkiseudulla helpottamaan hybridityötä

Workery+ etätyötilat toimivat monenlaiseen työhön

Hybridityö on tullut jäädäkseen, mutta sen joustavuus tuo mukanaan uudenlaisia haasteita. Kotona ei aina ole tilaa omalle etätyöpisteelle. Etäpalavereja varten vaadittu hiljaisuus voi myös häiritä muun perheen arkea. Etätyön myötä on myös huomattu, kuinka ison palan matkat toimistolle ja takaisin kotiin vievät vapaa-ajasta.

Etätyötilan tulee olla ergonominen, hiljainen ja ennen kaikkea viihtyisä, jotta työn tehokkuus ei kärsi. Workery+ etätyötiloista löytyy työtilat juuri sinun tarpeisiisi, tarvitsitpa hiljaisen neuvotteluhuoneen etäpalaveria varten tai vain rauhallisen etätyötilan yhteiskäyttöisistä tiloista. Valikoimamme kohteita keskeisillä sijainneilla Helsingissä ja Espoossa varmistavat sen, että matka etätyötilalle ei vie koko päivää vaan toimisto on kiven heiton päässä.

Workery+ etätyötila on joustava ratkaisu hybridityöntekijälle. Voit varata etätyötilan tunnista useammaksi päiväksi tai kuukaudeksi – miksei vuodeksikin. Kuukausijäsenyydellä saat ympärivuorokautisen käyttöoikeuden yhteistiloihin ja neuvotteluhuoneisiin, joita voit varata kätevästi puhelimeen ladattavan sovelluksen kautta. Olet lämpimästi tervetullut Workery+:n puhtaisiin ja turvallisiin työtiloihin!