People in modern office

Tulevaisuuden työ tehdään täällä

Ota yhteyttä
  • Workery_plus_Grey.gif

  Toimitila, joka joustaa: Workery+

  Uusi työ tuli jäädäkseen. Menestys tehdään tulevaisuudessakin etänä ja työpaikalla tai jossain siinä välissä. Workery+ on uuden ajan toimitila ja etätyöpiste, jossa joustavuus, viihtyisyys ja huippuluokan palvelut nostavat työnteon puitteet täysin uudelle tasolle. Tee töitä joustavammin, valitse Workery+.

  Etätyöpiste ja toimitila samassa
  Etätyöpiste ja toimitila samassa

  Toimitilalta halutaan nyt joustoa, parempia palveluita, monikäyttöisyyttä ja huippuluokan turvallisuutta. Tule päivittäin tai etätöihin, omaan toimitilaan tai yhteiskäyttötiloihin – Workery+ joustaa ja vastaa tulevaisuuden työn ja kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin.

  Hotellitason palvelut ja viihtyisät tilat
  Hotellitason palvelut ja viihtyisät tilat

  Ergonomisten työpisteiden rinnalla tiloissa on mm. premium-tason kuntosali, kahvila, erinomainen ravintola ja ammattimainen webcast-studio. Ja koska turvallisuudesta ja hyvinvoinnista ei tingitä, kaikissa tiloissa on tehokas ilmanvaihto ja auditoitu kyberturvallisuus.

  Joustava jäsenyys ja hinnoittelu
  Joustava jäsenyys ja hinnoittelu

  Palvelussa plussaa on myös sen joustava hinnoittelu. Täällä maksat jäsenyydestä eli käyttämästäsi ajasta ja palveluista – käyttäjien määrän mukaan. Workery+ -jäsenenä voit tehdä sopimuksen yhdelle päivälle tai vuosiksi eteenpäin – tai jotain siltä väliltä. Workery+ joustaa.

  • Toimistoja
  • Hyvät liikenneyhteydet
  • Kahvila & ravintola
  • Kuntosali
  • Tehokas ilmanvaihto

  Konseptimme

  Workery+ 
Sujuva arki, valmiiksi mietittynä.
  Workery+
  Sujuva arki, valmiiksi mietittynä.
  Group of people sitting around round table

  Henkilökuntamme ottaa vieraat vastaan hymyllä ja auttaa kaikessa, tilatarpeista palveluihin.

  Person with a laptop

  Workeryn Core -toimitilasi muodostuvat yhtiösi yksityisestä tilasta (jopa 4 000 m²), jota voidaan joustavasti täydentää jaetuilla ja valmiiksi kalustetuilla Flex-tiloilla. Näin ollen yksityiset tilat voivat olla esimerkiksi 30% pienempiä jaettujen yhteiskäyttöisten tilojen ansiosta.

  Yhteistyö- ja neuvottelutilat. Laaja valikoima luovia työtiloja, projektihuoneita, studiotiloja ja hyvin varusteltuja neuvotteluhuoneita.

  Workery+ App

  Workery+ App apunasi 24/7. Jäsenkortti, kulkukortti ja avain tärkeimpiin toimintoihin, kuten työpisteen tai neukkarin varaamiseen. Ladattavissa myöhemmin Google Play Store:sta ja Applen App Store:sta.

  Man and a bike

  Mobility Hub. Hyvät liikenneyhteydet ja yhteiskäytössä olevat kulkupelit varmistavat, että töihin on helppo tulla, myös autolla. Parkkipaikkoja on niin autoille kuin pyörillekin.

  Aulakahvila ja ravintola. Parhaat paikat talon oman väen ja vierailijoiden rennoille kohtaamisille.

  Workery+:n anatomia ja hinnat

  Lataa hinnasto

  1. Core: yrityksen omat, yksityiset työtilat (jopa 4 000 m²). Erillisveloituksella myös yrityksen oman identiteetin mukainen suunnittelu ja sisustus. Jaetut WC- ja sosiaalitilat. 

   Hinnoittelu: neliömäärän mukaan.

  2. Flex-työpisteet sekä valmiiksi kalustetut ergonomiset pientoimistot jäsenhintaan, joko jaetut tai nimetyt paikat. Lounge-tilat, pukuhuoneet, säilytyslokerot ja muut sosiaaliset tilat kuuluvat jäsenyyteen.

   Hinnoittelu: per kk/huone tai työpiste. Sopimukset: toistaiseksi (1kk irtisanomisajalla), 6 kk, 12 kk tai 24 kk.

  3. Flex-neuvottelu- ja ryhmätyötilat eli jaetut luovat kokoustilat, ryhmätyötilat ja hiljaisen työn tilat eri toimintoihin sekä korkealuokkaiset studiotilat kuvaus- ja äänitystyöhön.

   Hinnoittelu: käytettyjen tuntien tai päivien mukaan.

  4. Julkiset tilat: laadukas ravintola catering-palveluilla sekä aulakahvila oman väen ja vieraiden käyttöön.

   Hinnoittelu: tilausten mukaan.

  5. Palvelut. Henkilökuntaamme kuuluvat isännät ja emännät huolehtivat, että arki sujuu. Korkeatasoinen kuntosali, autoparkki, pyöräpaikat ja yhteiskäyttöiset kulkuvälineet ovat kaikki käytettävissä erillisellä kuukausiveloituksella.
  Workery+:n kerrokset

  Mihin tulevaisuuden työ on menossa?

  Haastattelimme kesällä 2020 yhdessä Microsoftin ja Milttonin kanssa ​20 suomalaista asiantuntijaa yhteiskunnan, yrityselämän ja akateemisen maailman eri aloilta. ​Syntyi Vuosi nolla -raportti ja 7 oppia työn tulevaisuudesta. Workery+ on sen ensimmäinen ulostulo, uudenlaisen työarjen mahdollistaja.

  LUE JA LATAA RAPORTTI 

  Sijainti

  Workery+ Vallila

  Sturenkatu 16, Vallila, Helsinki

  Määränpää:

  Ota yhteyttä

  Ritva Räsänen
  Tilatiedustelut, Workery+

  Haluatko kuulla lisää tai liittyä palvelun jäseneksi? Syötä yhteystietosi alle ja olemme sinuun pian yhteydessä!