Työtä, joka todella toimii.

Pyydä tarjous

  Toimitila, joka joustaa: Workery+

  Paras työ syntyy, kun kaikki toimii. Menestys tehdään tulevaisuudessakin etänä ja työpaikalla tai jossain siinä välissä. Workery+ ei ole toimistohotelli, vaan uuden ajan työympäristö ja etätyöpiste, jossa joustavuus, viihtyisyys ja palvelut nostavat työnteon puitteet täysin uudelle tasolle. Tee töitä joustavammin, valitse Workery+.

  Sinun toimisto ja sinun valinta
  Sinun toimisto ja sinun valinta

  Toimitilalta halutaan joustoa, parempia palveluita, monikäyttöisyyttä ja turvallisuutta. Tule päivittäin tai vaihtelun vuoksi omaan toimitilaan tai yhteiskäyttötiloihin – Workery+ joustaa ja vastaa tulevaisuuden työn ja kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin.

  Kaikenkattavaa palvelua
  Kaikenkattavaa palvelua

  Tiloja moniin eri tarkoituksiin, aina yksittäisistä työpisteistä isompiin yksityistoimistoihin. Workery+ ei ole toimistohotelli, vaan laaja palvelutarjonta sujuvoittaa arkeasi, auttaen sinua keskittymään olennaiseen. Jotta tunnet olosi turvalliseksi, Genanon ilmanpuhdistimet pitävät sisäilman puhtaana tiloissamme.

  Joustava jäsenyys ja hinnoittelu
  Joustava jäsenyys ja hinnoittelu

  Palvelussa plussaa on myös sen joustava hinnoittelu. Täällä maksat jäsenyydestä eli käyttämästäsi ajasta ja palveluista – käyttäjien määrän mukaan. Workery+ -jäsenenä voit tehdä sopimuksen yhdelle päivälle tai vuosiksi eteenpäin – tai jotain siltä väliltä. Workery+ joustaa.

  Voisiko Workery+ toimia sinun yrityksellesi?

  Workery+ toimitilaratkaisu sopii kaikenkokoisille toimijoille, pienistä yrityksistä suuriin konserneihin. Toisin kuin perinteisessä toimistohotellissa, meillä on monenlaisia ratkaisuja yhteisten co-working tilojen käytöstä omaan kalustamattomaan tai kalustettuun toimistoon. Katso käytännön esimerkit työtiloista erikokoisten yritysten tarpeisiin.

  Tätä kaikkea Workery+ on

  Workery+ 
Sujuva arki, valmiiksi mietittynä.
  Workery+
  Sujuva arki, valmiiksi mietittynä.
  Person smiling.

  Henkilökuntamme ottaa vieraat vastaan hymyllä ja auttaa kaikessa, tilatarpeista palveluihin.

  Workery+ office premises Vallila.

  Workeryn Core -toimitilasi muodostuvat yhtiösi yksityisestä tilasta (jopa 4 000 m²), jota voidaan joustavasti täydentää jaetuilla ja valmiiksi kalustetuilla Flex-tiloilla. Näin ollen yksityiset tilat voivat olla esimerkiksi 30% pienempiä jaettujen yhteiskäyttöisten tilojen ansiosta.

  Yhteistyö- ja neuvottelutilat. Laaja valikoima luovia työtiloja, projektihuoneita, studiotiloja ja hyvin varusteltuja neuvotteluhuoneita.

  Workery+ App

  Workery+ App apunasi 24/7. Jäsenkortti, kulkukortti ja avain tärkeimpiin toimintoihin, kuten työpisteen tai neukkarin varaamiseen. Workery+ Vallilan applikaatio ladattavissa: Google Play Store:sta ja Applen App Store:sta.

  People entering a tram in city

  Mobility Hub. Hyvät liikenneyhteydet ja yhteiskäytössä olevat kulkupelit varmistavat, että töihin on helppo tulla, myös autolla. Parkkipaikkoja on niin autoille kuin pyörillekin.

  People eating in a office restaurant.

  Aulakahvila ja ravintola. Parhaat paikat talon oman väen ja vierailijoiden rennoille kohtaamisille toimistohotellin tyyliin.

  Autopesu- ja rengaspalvelut. Workery+ Vallilan parkkihallissa toimii tilausperiaatteella Future Carwash Servicen autopesu- ja rengaspalvelut. Tämän helpommaksi ei autonpesu tule! Lue palveluista lisää tästä.

  Toimistohotellin palvelut helpottavat arkeasi.

  Toimistohotellin palvelut ovat helpottamassa arkeasi. Workery+ toimipisteissä toimistovuokraan kuuluu mm. siivouspalvelut, kalustus, ja kahvi ja tee. Lisäksi tiistaiaamuisin on tarjolla aamiainen. Workery+ yhteisössä järjestetään myös erilaisia tapahtumia, kuten after workeja.

  Kokous- ja tapahtumatilat

  Workery+ tarjoaa puitteet erilaisille kohtaamisille aina coworkingistä, kokouksista, sekä kasvotusten että hybridinä, tiimipäiviin ja työpajoihin. Monipuolisten tilojen lisäksi kauttamme hoituu tarjoiltavat tilaisuuksiin. 

  Varaa lyhytaikaiseen käyttöön tunniksi, projektiluontoisesti määräajaksi, viikoittain tai kuukausittain toistuvaksi - tai miten haluatkaan! 

  Tutustu tilavalikoimaan

  Jäsenyydet

  Workery+ tarjoaa kattavat jäsenyysvaihtoehdot kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin. Oli kyseessä pieni tai suuri tilatarve, Workery+ toivottaa sinut tervetulleeksi jäseneksi. 

  Jäsenyyksistämme löydät vaihtoehdot aina yhden hengen tilatarpeesta isommankin tiimin tarpeisiin. Monipuolisesta tilavalikoimastamme maksat käytön ja tarpeen mukaan, lisäksi voit skaalata työtilaasi joustavasti. 

  Tutustu hintoihin

  Pyydä tarjous

  Kerro meille millaiset tilat tarvitset ja teemme niistä sinulle tarjouksen!

  Nora Lallukka
  Sales Manager, Workery+
  Aatu Luoto
  Sales Manager, Workery+

  Ajankohtaista

  Lue lisää

  Tutustu myös Workery+ Vallilan kanssa samassa korttelissa suunnitteilla olevan Teleportin tiloihin:

  Teleport Vallilan logo