• Tuultenristi
  • 22.3.2022

Naapuri-info Merituulentorilla keskiviikkona 30.3. klo 14-18

Kerromme Tuuletenristin rakentamiseen liittyvistä asioista ja suunnitelmistamme naapuri-infossa.

Tapiolan keskuksen länsiosa rakentuu nopeaa vauhtia ja siitä on muodostumassa korkeatasoinen kokonaisuus nimeltä Tapiolan Tuultenristi. Koko hanke koostuu neljästä 12-kerroksisesta ja yhdestä yhdeksänkerroksisesta asuinkerrostalosta, yhdestä viisikerroksisesta toimistorakennuksesta sekä asuinrakennuksia palvelevista kahdesta paikoituslaitoksesta. Tuultenristin toimistorakennuksen rakentamiseen liittyvät valmistelevat maarakennustyöt ovat alkaneet väliaikaisten reittien järjestämisellä ja suojaavien rakenteiden asennuksilla.

Työmaan ympäristössä liikkuu koko rakentamisen ajan erilaista kuljetuksissa käytettävää raskasta kalustoa, joka aiheuttaamahdollisesti tilapäistä ruuhkaa, melua ja pölyä. Pyrimme torjumaan haittoja kaikin käytettävissä olevin keinoin ja pahoittelemme mahdollista haittaa jo etukäteen. Toivomme myös yleistä varovaisuutta työmaan ympäristössä liikkumiseen. 

Kerromme mielellämme rakentamiseen liittyvistä asioista ja suunnitelmistamme etukäteen. Tule tapaamaan meitä naapuri-infoon Merituulentorille keskiviikkona 30.3.2022 klo 14-18.

Projektihenkilöstöön saat yhteyden ja esimerkiksi turvallisuuteen liittyvistä havainnoista voit laittaa viestiä sähköpostiosoitteella tuultenristi@yit.fi.