Workery - uuden työn keskittymä Pasilan Triplassa

Workery on Pasilan Triplaan kohoava uuden työn keskittymä. Kolmen toimistorakennuksen muodostama noin 50 000 m² kokonaisuus on keväällä 2020 yli 3 500 tulevaisuuden tekijän työpaikka.

Workeryn helppo saavutettavuus, Mall of Triplan palvelut ja uusien työtapojen ehdoilla kehitetyt tilat luovat edellytykset parhaaseen arkeen ja rohkeasti tulevaisuuteen suuntaavalle työyhteisölle!

New Work - maailmanluokan työskentelykokemus

Työelämä on murroksessa ja yritykset jatkuvassa muutoksessa. Työtiloilta vaaditaan muunneltavuutta ja toiminnallisuutta, jotta ne taipuvat luovan ja tuottavan työn tarpeisiin.

“Yritysten rakenne muuttuu: pienet yritykset kasvavat - suuret pienenevät. Liikkumisen kustannukset kasvavat ja julkisten yhteyksien äärelle siirtyvät työpaikat tulevat houkuttelevimmiksi. Samanaikaisesti kun vapaita toimitiloja on tarjolla ennätysmäärä, halutuimmista on pulaa. Haluttavuutta lisäävät uutuusarvo ja sijainti, nerokas tilasuunnittelu ja ympärille rakentuva yhteisö.” (Sami Maukonen, CEO, Suunnittelutoimisto Amerikka).

Parhaista tekijöistä kilpaillaan, luottopelaajista halutaan pitää tiukasti kiinni. Viihtyisyydestä tulee valuuttaa, sillä yritykset kilpailevat kirkkaimmasta työkulttuurista ja parhaista tekijöistä. Kulttuurin muodostumisessa yksi tärkeimmistä tekijöistä on työtilat.” (Johanna Sarekoski, Head Of Employee Expericence, Plus One Agency Oy)

Neljä syytä valita Workery

1. Sijainti. Sijainti
Keski-Pasila on Helsingin logistinen risteyskohta, joka niputtaa raiteet, tiet, pyörätiet, bussilinjat ja lentokenttäyhteydet yhteen pisteeseen, Pasilan Triplaan! Triplan Workery on portti kansallisille - tai kansainvälisille areenoille. Saapuminen, lähteminen ja pysäköiminen on tehty mahdollisimman stressittömäksi. 


3. Palvelut.Palvelut
Triplan palvelukonseptit tukevat yhteistä tekemistä, osaamista, verkostojen jakamista, harrastamista, viihtymistä ja viisastumista. Mall of Triplan ravintola-, hyvinvointi- ja kulttuuripalvelut ovat vain pintaraapaisu siitä riemusta, mitä Workeryn ympärille rakentuu. Helpottaisiko omaa arkeasi, jos Triplan oma Handyman olisi puhelinsoiton päässä sieltä, missä sähköpöytä jumittaa tai valaisin vilkkuu liian korkealla? Tai jos voisit varmistaa maukkaan iltapalan Triplan ruokakassipalvelun avulla?

2. Ihmiset tulevat ja menevät,Ihmiset tulevat ja menevät
tilat joustavat.

Toimiva tila tarjoaa mahdollisuuden lisätä yhteisöllisyyttä, hyvinvointia ja tuottavuutta. Workeryn tilankäyttö on suunniteltu uuden työn lähtökohdista: avointa ja yhteistä tilaa, vähemmän koppeja ja käytäviä – kuitenkaan työrauhaa unohtamatta. Samoja neliöitä voi käyttää useampi työntekijä saman päivän aikana, ihmiset tulevat ja menevät. Tilat ovat muokattavia ja monipuolisia, eikä kaikkien tilojen käyttöä ole ennalta ratkaistu.

4. Ekosysteemi. Ekosysteemi
Workeryn ekosysteemi syntyy yrityksistä, jotka tekevät luontevasti yhteistyötä, ja joiden kyvykkyydet täydentävät toisiaan yhteisen arvon kasvattamiseksi. Workeryn yritykset voivat olla isoja tai pieniä, monilta eri toimialoilta - kokoon tai kulttuuriin katsomatta. Heitä yhdistää “Do good - feel good”- henki, jossa kurkotetaan tulevaisuuteen ja tehdään asioita, joista kaikki hyötyvät.

Täytä alla oleva lomake ja tilaa uusi Tulevaisuuden työn uutiskirjeemme.

Klikkaa ja lue myös aikaisemmin julkaistut jutut 

Tutustu Triplaan

OTA YHTEYTTÄ

Yhteystietosivultamme löydät yhteystiedot toimitilojen henkilöille. 
Voit myös täyttää oheisen yhteydenottolomakkeen ja me olemme yhteydessä sinuun.

     Yhteystiedot     

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

Sulje
Lähetetään...