K3 Logistics West

Suunnitteilla

Huippusuositun logistiikka-alueen kaksi viimeistä tonttia jäljellä!

K3 Logistics on rakennusoikeudeltaan n. 11 300 m² kalliopohjainen tontti Vantaan Viinikkalassa. Tontti soveltuu monipuolisesti logistiikka- ja tuotantotilojen käyttöön.

Hankkeen tiedot

Hankkeen nimi
K3 Logistics West
Kokonaispinta-ala
11300 m²
Sijainti
K3 Logistics West sijaitsee logistiikan prime -paikalla, Helsinki - Vantaan lentoaseman vieressä, Kehä III:n ja Kiitorata 3:n välissä, osoitteessa Suokallionkuja 8. K3 Logistics West -tontilta saa erittäin hyvän näkyvyyden Katriinantielle, sekä kauemmaksi Tikkurilantielle. Naapurissa sijaitsevat mm. Suomen Rahapaja, Wihurin / Metrotukun suurvarasto, sekä Postin pks -terminaali.
Tilat
Laajuudeltaan noin 11 300 m²:n K3 Logistics West tarjoaa perinteisen lastauslaituritason varastointi- ja tuotantotilaratkaisut yhdelle tai useammalle toimijalle. Hallin sisäkorkeus on noin 12 m. Katso kuva sivun alalaidassa. Tontin koko on 28 000 m². Suuri piha-alue mahdollistaa sujuvan rekkaliikenteen, samoin kuin erillään pidettävän henkilöautoliikenteen. Tällä hetkellä vuokrattavaa tilaa 1800 m² ja 4700 m².
Lähipalvelut
K3 Logisticsin alueella sijaitsevat mm. lounasruokala, Nesteen D-piste, ja VAK:n raskaan liikenteen huoltopalvelut sisältäen mm. korjaustyöt, rekkapesun, maalaamotyöt ja katsastuksen. Majoitusmahdollisuuksia tarjoavat lentokenttäalueen hotellit: Cumulus, Rantasipi Airport Holiday Inn sekä elämyskeidas Flamingo. Kauppakeskus Jumboon sekä Vantaan Retail Parkiin on myös lyhyt matka.
Kulkuyhteydet
K3 Logistics on helposti saavutettavissa kaikilta pääväyliltä. Keskittymä sijaitsee hyvien bussiyhteyksien varrella ja uuden Kehäradan läheisyydessä.

Kartta ja palvelut

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jouni Grönlund
Logistiikka- ja tuotantotilat

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

OTA YHTEYTTÄ

Yhteystietosivultamme löydät yhteystiedot toimitilojen henkilöille. 
Voit myös täyttää oheisen yhteydenottolomakkeen ja me olemme yhteydessä sinuun.

     Yhteystiedot     

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

Sulje
Lähetetään...