K3 Logistics West

Muuttovalmis
Vuokrattavana
Varastotilaa

4 700

Tuotantotilaa

4 700

Lisätiedot

Vapaana muuttovalmista ja uutta varasto- ja tuotantotilaa huippusuositulla logistiikka-alueella

K3 Logistics West on kesäkuussa 2020 valmistunut on Vantaan Viinikkalassa sijaitseva logistiikkarakennus. Vapaana vielä noin 4700 m² toimitilaa, joka koostuu 3700 m² kokoisesta varasto- ja tuotantotilasta, noin 540 m² parvi- ja varastotilasta, sekä noin 450 m² toimisto- ja sosiaalitiloista.

Hankkeen tiedot

Hankkeen nimi
K3 Logistics West
Kokonaispinta-ala
11300 m²
Sijainti
K3 Logistics West sijaitsee logistiikan prime -paikalla, Helsinki - Vantaan lentoaseman vieressä, Kehä III:n ja Kiitorata 3:n välissä, osoitteessa Suokallionkuja 8. K3 Logistics West -tontilta saa erittäin hyvän näkyvyyden Katriinantielle, sekä kauemmaksi Tikkurilantielle. Naapurissa sijaitsevat mm. Suomen Rahapaja, Wihurin / Metrotukun suurvarasto, sekä Postin pks -terminaali.
Lähipalvelut
K3 Logisticsin alueella sijaitsevat mm. lounasruokaloita, Nesteen D-piste, ja VAK:n raskaan liikenteen huoltopalvelut sisältäen mm. korjaustyöt, rekkapesun, maalaamotyöt ja katsastuksen. Majoitusmahdollisuuksia tarjoavat lentokenttäalueen hotellit: Cumulus, Rantasipi Airport Holiday Inn sekä elämyskeidas Flamingo. Kauppakeskus Jumboon sekä Vantaan Retail Parkiin on myös lyhyt matka.
Kulkuyhteydet
K3 Logistics on helposti saavutettavissa kaikilta pääväyliltä. Keskittymä sijaitsee hyvien bussiyhteyksien varrella ja Kehäradan läheisyydessä.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Ole ystävällinen ja täytä lomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä.