K3 Logistics North

Muuttovalmis
Vuokrattavana
Varastotilaa

6 500

Tuotantotilaa

6 500

Lisätiedot

K3 – huippusuositun logistiikka-alueen kaksi viimeistä muuttovalmista tilaa jäljellä!

K3 Logisticsin rakennettava pinta-ala on n. 22 000 m² kalliopohjaisella tontilla Vantaan Viinikkalassa. Tontti soveltuu monipuolisesti logistiikka- ja tuotantotilojen käyttöön. Katso myös kesällä 2020 valmistunut kohteemme K3 Logistics West, jossa on vapaata tilaa n. 4 700 m²: https://www.yit.fi/k3-west

Hankkeen tiedot

Hankkeen nimi
K3 Logistics North
Kokonaispinta-ala
22000 m²
Sijainti
K3 Logistics North sijaitsee logistiikan prime -paikalla, Helsinki - Vantaan lentoaseman vieressä, Kehä III:n ja Kiitorata 3:n välissä, osoitteessa Suokalliontie 1. Naapurissa sijaitsevat mm. Suomen Rahapaja, Wihurin / Metrotukun suurvarasto, sekä Postin pks -terminaali.
Lähipalvelut
K3 Logisticsin alueella sijaitsevat mm. lounasruokala, Nesteen D-piste, ja VAK:n raskaan liikenteen huoltopalvelut tarjoten mm. korjaustyöt, rekkapesun, maalaamotyöt ja katsastuksen. Majoitusmahdollisuuksia tarjoavat lentokenttäalueen hotellit: Cumulus, Rantasipi Airport Holiday Inn sekä elämyskeidas Flamingo. Kauppakeskus Jumboon sekä Vantaan Retail Parkiin on myös lyhyt matka.
Kulkuyhteydet
K3 Logistics on helposti saavutettavissa kaikilta pääväyliltä. Keskittymä sijaitsee hyvien bussiyhteyksien varrella ja uuden Kehäradan läheisyydessä.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Ole ystävällinen ja täytä lomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä.