Avia Line IV

Suunnitteilla

Avia Line - laatua ja mukavuutta yrityksellesi Vantaan Aviapoliksessa

Avia Line IV on kompakti n.3000 m² toimistotalo, johon on mahdollista totetuttaa aulakahvila. Kohteen arvioitu rakennusaika n. 12 kk.

Nyt yritykselläsi on mahdollisuus vuokrata toimitilat Aviapoliksen vetovoimaisesta liiketoimintaympäristöstä, mainiolla sijainnilla Kehä III:n ja Lentokentäntien kainalosta. Ota yhteyttä ja liity joukkoon!

Hankkeen tiedot

Hankkeen nimi
Avia Line IV
Kokonaispinta-ala
3000 m²
Sijainti
Avia Line sijaitsee loistavalla paikalla Aviapoliksessa Vantaalla, pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvavalla yritysalueella. Lentoasema on vain kivenheiton päässä.
Tilat
Avia Line koostuu neljästä, lähes identtisestä toimistorakennuksesta. Jokaisessa rakennuksessa on kellari-, sisääntulo- ja neljä varsinaista toimistokerrosta sekä iv-konehuonekerros. Pääsisäänkäyntikerrokseen on mahdollista sijoittaa esim. toimisto-, neuvottelu- tai show room -tiloja. Toimitilaa vapaana: Avia Line IV: - 1.-5. krs - toimistotilaa yht. n. 3000 m²
Lähipalvelut
Lähiympäristön runsaat palvelut ovat kätevästi saatavilla ja läheisen kauppakeskus Jumbon laajennus on lisännyt alueen palvelutarjontaa entisestään. Alueella myös runsaasti hotelli- ja majoituspalveluita.
Kulkuyhteydet
Avia Line sijaitsee hyvien bussiyhteyksien päässä. Monet bussilinjat kulkevat Tikkurilan asemalta, jonne on matkaa vain 5 km. Lentoasemalle matkaa on vain kahden kilometrin verran. Uusi Kehärata yhdistää Vantaankosken radan Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta päärataan. Aviapoliksella on myös oma asema Kehäradan varressa.
Pysäköinti
Pysäköintitilaa pysäköintitalossa ja piha-alueella.

Kartta ja palvelut

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Petra Karimies
Toimistot
Tuula Klemetti
Toimitilojen vuokratarjouspyynnöt ja toimistojen vuokraus

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

OTA YHTEYTTÄ

Yhteystietosivultamme löydät yhteystiedot toimitilojen henkilöille. 
Voit myös täyttää oheisen yhteydenottolomakkeen ja me olemme yhteydessä sinuun.

     Yhteystiedot     

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

Sulje
Lähetetään...