Paikalliset sivut:
YIT Group

Intelligate III

Joukahaisenkatu 6, 20520 Turku
Suunnitteilla

Intelligate on kaiken keskellä, Turun Science Parkissa!

Intelligate tarjoaa näyttävän, innovatiivisen toimintaympäristön kehityksen kärjessä. Kun uusien toimitilojen lähtökohtana ovat keskeinen sijainti, toimivuus ja edustavuus, tarjoaa Intelligate ratkaisun. Intelligate on yksilöllisiin ja vaativiin tarpeisiin suunniteltu yrityskeskus yhdessä maan voimakkaimmin kasvavista korkean teknologian keskittymistä.

Intelligaten kolmannen vaiheen suunnittelu ja markkinointi on käynnistyt! Kupittaan aseman välittömään läheisyyteen nousee nyt kolmas toimistorakennus, josta on myös suora yhteys juna-asemalle.

Lue lisää

Hankkeen tiedot

Hankkeen nimi
Intelligate III
Kokonaispinta-ala
6000 m²
Sijainti
Turku Science Park on maamme suurimpiin kuuluva korkean teknologian keskittymä, jonka tiede- ja yritysyhteisö edistää korkeakouluissa syntyvien innovaatioiden päätymistä yritysten tuotantoon tai palvelutarjontaan. Alueen tutkimus, kehitys- ja liiketoiminta on keskittynyt etenkin informaatiotekniikkaan, telekommunikaatioon, elektroniikkaan, biotekniikkaan, lääketieteeseen ja materiaalitutkimukseen. Kehitystyössä ovat voimakkaasti mukana Turun yliopisto, Åbo Akademi ja Turun Kauppakorkeakoulu. Alueella toimii myös useita tutkimustulosten ja keksintöjen kaupallistamisen asiantuntijoita, jotka ovat olleet mukana rakentamassa markkinoita alueen yrityksille ja tuotteille. Turku Science Parkin alueella toimii tällä hetkellä lähes 300 yritystä.
Tilat
Intelligate tarjoaa yrityksille tarpeiden mukaan joustavia ja tyylikkäitä tiloja keskeisellä paikalla. Rakennus toimii kaupunkirakennetta yhdistävänä elementtinä osana rautatiealueen ja ykköstien ylittävää rakennuskokonaisuutta. Intelligate on korkeatasoinen liike- ja toimistorakennus. Intelligaten toimistotilat ovat muunneltavia. Selkeän muotoiset ja riittävän suuret yhtenäiset tilat, jotka soveltuvat huone-, kombi- ja avokonttorille. Toimistokerros on helposti jaettavissa myös useampien käyttäjien kesken.
Kulkuyhteydet
Intelligaten sijainti Turku – Helsinki –moottoritien ja rautatien kupeessa tarjoaa nopeat liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Saloon. Rakennuksen yhteydessä olevalle Kupittaan rautatieasemalle pääsee hissillä. Turun ydinkeskustaan on matkaa 2 km, satamaan 5 km ja lentokentälle 9 km. Ajojärjestelyt mahdollistavat jouhean pääsyn tontille eri suunnista kaupunkia. Rakennuksen kellarista löytyvät pysäköintitilat työpaikkapysäköintiä varten. Kellareista on suora hissiyhteys toimistokerroksiin.
Autopaikkojen lisätiedot
Runsaasti pysäköintilaa kahdessa kellarikerroksessa, joista on suora hissiyhteys toimistokerroksiin. Testi

Kartta ja palvelut

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Petteri Laine
Projektipäällikkö

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

Petteri Laine
Projektipäällikkö

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

Sulje
Sulje
Lähetetään...