Riihimäen voimala

Suunnitteilla

Tuo yrityksesi industriaaliseen ympäristöön Riihimäen Voimalaan

Riihimäen Voimala on Riihimäen tunnettu maamerkki. Voimala lopetti toimintansa yli kymmenen vuotta sitten ja nyt historiallisesti arvokas rakennus uudistetaan liike- ja toimitiloiksi. 1920 luvun arkkitehtuuri luo yrityksellesi upeat puitteet, sillä tiiliseinät, korkeat pilarit ja suuret ikkunat korostavat tilan teollista luonnetta. Riihimäen Voimalassa on vuokrattavaa pinta-alaa noin 3500 neliömetriä ja kohde on suunnitteluvaiheessa. Voimala sijaitsee Riihimäen juna-aseman ja kauppakeskus Atomin tuntumassa.

Hankkeen tiedot

Hankkeen nimi
Riihimäen voimala
Kokonaispinta-ala
3500 m²
Sijainti
Voimala sijaitsee erinomaisella paikalla juna-aseman, Matkakeskuksen ja kauppakeskus Atomin tuntumassa. Suunnitelmissa on, että Voimalan läpi pääsisi mutkattomasti sisätilojen kautta kauppakeskus Atomiin.
Tilat
Riihimäen voimala on suojeltu voimalarakennus, joka on alun perin valmistunut 1920. Kohde on historiallisesti arvokas ja tarjoaa monia mahdollisuuksia peruskorjauksen myötä. Rakennuksessa on tiili/betonirunko ja ulkoseinät on muurattu tiilistä. Sisällä tilaa halkovat betonipilarit ja korkeista ikkunoista tulvii luonnonvaloa. Voimala on arkkitehtonisesti korkeatasoinen ja tarjoaa upean teollisen ympäristön yrityksellesi.
Kulkuyhteydet
Julkisen liikenteen yhteydet ovat erinomaiset, sillä juna-asema ja linja-autoasema ovat vieressä. Alue palvelee hyvin myös autolla ja jalkaisin kulkevia. Matka-ajat: 8 minuutissa Hyvinkäältä, 17 minuutissa Hämeenlinnasta ja 53 minuutissa Helsingistä. Riihimäen juna-asema on pääkaupunkiseudun lähiliikenteen junien pohjoinen pääteasema.

Kartta ja palvelut

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Toni Malkamäki
Kauppa- ja liiketilat

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

OTA YHTEYTTÄ

Yhteystietosivultamme löydät yhteystiedot toimitilojen henkilöille. 
Voit myös täyttää oheisen yhteydenottolomakkeen ja me olemme yhteydessä sinuun.

     Yhteystiedot     

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

Sulje
Lähetetään...