YIT:n pääkonttorin laajennus

YIT laajensi Käpylässä sijaitsevia toimitilojansa rakentamalla vanhan pääkonttorin yhteyteen 7-kerroksisen toimisto- ja liiketilan sekä 5-kerroksisen pysäköintikansiston. Joulukuussa 2008 valmistuneessa uudisrakennuksessa on tilat n. 600 työntekijälle ja sen laajuus on noin 15 000 m². Uuden kiinteistökokonaisuuden myötä myös Käpylän ja Oulunkylän alueen palvelutarjonta täydentyi: K-supermarket Musta-Pekan liiketilat uudistettiin ja laajennettiin ja vuokralaiseksi tuli myös Alkon myymälä.

Uudisrakennuksen arkkitehtisuunnittelusta vastasi Arkkitehtitoimisto Sarc. Talon julkisivumateriaalina on käytetty valkoista rei’itettyä alumiinikasettia. Kasetti toimii samalla aurinkosuojana isojen ikkunoiden edessä. Talon ulkoseinistä sisäänvedetyt osat samoin kuin alakatot on päällystetty näyttävällä lehtikuusipaneelilla, joka on erittäin kestävä materiaali.

 

 

Yhteydenotto

Kerro viestissä, mistä referenssistämme olet erityisen kiinnostunut. Näin osaamme ohjata viestisi oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi tai toimitilat@yit.fi.

Sulje
Sulje
Lähetetään...