Vire Koti Huvilaharju

Espoon Laaksolahdessa sijaitsee ikäihmisille hoivapalveluja tarjoava Vire Koti Huvilaharju. Luonnonkauniissa naapurustossa sijaitsevassa rakennuksessa on yhteensä 40 asuinhuonetta ja se on kooltaan lähes 2 000 neliötä.

Huvilaharju on lämminhenkinen ja esteetön hoivakoti, jossa asukkaat asuvat omissa huoneissaan ja ryhmien yhteistiloissa. Hoivakodin suunnittelussa ja sisustuksessa on huomioitu ikäihmisten ja muistisairaiden asukkaiden vaatimukset ja kuntouttavan ympäristön merkitys. Rakennuksesta löytyy myös yhteinen ruokala.

Huvilaharju valmistui käyttöön syyskuussa 2015 ja 2-kerroksinen rinneratkaisu istuu erityisen hyvin pientaloympäristöön. YIT kehitti ja toteutti hankkeen, joka puurunkoineen oli paloteknisesti haastava kohde.

Hoitokodin palvelut tarjoaa vuokralaisena oleva Mainio Vire Oy. Palvelutoiminta perustuu logoterapeuttiseen lähestymistapaan, joka tarkoittaa, että asiakas kohdataan korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja auttaen heitä elämään mielekästä ja oman näköistä elämää.

 

 

Yhteydenotto

Kerro viestissä, mistä referenssistämme olet erityisen kiinnostunut. Näin osaamme ohjata viestisi oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi tai toimitilat@yit.fi.

Sulje
Sulje
Lähetetään...