Villa Kaskimäki ja Tenava-talo

Villa Kaskimäki on valmistunut syyskuussa 2015 ja se sijaitsee Kirkkonummen Kaskelantiellä. Maalämpöä hyödyntävän rakennuksen tilat ovat yhdessä tasossa. Vehreässä ympäristössä sijaitsevassa rakennuksessa on 40 asuinhuonetta, joista kaksi on pariskunnille tarkoitettua tilavampaa huonetta. Yhteistilojen aidot takat tuovat lämpöä iltojen pimetessä. Vanhuksille suunnattua Villa Kaskimäkeä operoi Uudenmaan Seniorikodit.

Villa Kaskimäki on toteutettu Kirkkonummen kunnan vuokratontille ja on suuruudeltaan reilut 1 800 neliötä. Hankkeen kehittäjäksi ja pääurakoitsijaksi valittiin YIT, joka toteutti tontille myös päiväkodin.

Päiväkoti Tenava-Talossa on 105 hoitopaikkaa lapsille ja se on laajuudeltaan noin 800 neliötä. Sen toiminnasta vastaa Suomen Tenava päiväkodit Oy. Tenava-Talo on pienryhmäpedagogiikkaa painottava yksityinen päiväkoti, joka sijaitsee uudessa kiinteistössä kauniin luonnon keskellä Veikkolassa. Toiminnan kodinomaisuus muodostuu pienryhmätoiminnasta. Tenava-Talossa toimii esiopetusryhmä, ruotsin kielen kielikylpyryhmä sekä lisäpalveluna tarjottava englannin kielikerho. Päiväkoti valmistui kesäkuussa 2015.

 

Yhteydenotto

Kerro viestissä, mistä referenssistämme olet erityisen kiinnostunut. Näin osaamme ohjata viestisi oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi tai toimitilat@yit.fi.

Sulje
Sulje
Lähetetään...