tapiolan pääkonttori

Uusi Tapiola-ryhmän pääkonttori Espoon Tapiolassa, Länsiväylän varrella, on 300 000 kuutiometrillään Espoon suurin toimistotalo. Näyttävä rakennus näyttää pienemmältä, sillä noin 40 % rakennusmassasta sijaitsee louhitun kallion sisässä kellarikerroksissa. Pääkonttorin kuusi toimistosiipeä on yhdistetty toisiinsa kulkusilloilla ja keveyttä julkisivuun tuo sandwich-elementtien ulkopintaan silkkipainetut lasiseinät.

Lähtökohtana suunnittelulle oli muuntojoustavuus, joka toteutuu kokonaisuudessa erinomaisesti: jokaisesta toimistosiivestä on mahdollista esimerkiksi vuokrata yksi kerros ulos, sillä rakennus joustaa niin pysty- kuin vaakasuunnassa. Myös ekologiset näkökulmat on otettu huomioon: heti alkuvaiheessa kiinteistölle haettiin PromisE-ympäristöluokitus.

YIT Rakennus Oy valittiin pääurakoitsijaksi tähän poikkeuksellisen haasteelliseen rakennusprojektiin ja arkkitehtisuunnittelusta vastasi Arkkitehtitoimisto Sarc Oy.

 

Yhteydenotto

Kerro viestissä, mistä referenssistämme olet erityisen kiinnostunut. Näin osaamme ohjata viestisi oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi tai toimitilat@yit.fi.

Sulje
Sulje
Lähetetään...