suomalaistentien liikekeskus

Suomalaistentien Liikekeskus valmistui Suomenojan vilkkaimmalle risteysalueelle Länsiväylän varteen keväällä 2015. Laajuudeltaan n. 8 200 m²:n liikekeskuksen yhteyteen toteutettiin yli 200 pysäköintipaikkaa, jonne on kulku sekä Suomalaistentieltä että Finnoontieltä.

Liikekeskuksen pääkäyttäjäksi tuli XXL Sports & Outdoor Oy, jonka tilat ovat laajuudeltaan noin 4 000 m². XXL on kansainvälinen urheilu- ja vapaa-ajan kaupan ketju, joka toimii Norjan ja Ruotsin lisäksi myös Suomessa. XXL:n lisäksi Liikekeskuksen Finnoontien puoleisessa osassa toimivat Evon kuntosali ja Ravintola Jufu.

Liikekeskuksen Suomalaistentien puoleiseen osaan rakennettiin tilat MotorCenterille. Tiloihin sijoittuivat mm. Fixus-varaosamyymälä ja -huoltokorjaamo, K1-Katsastajat, Teknorengas, autopesula sekä HTH-keittiöiden myymälä.  MotorCenter on YIT:n kehittämä palvelukonsepti, joka keskittyy autoilijoiden, teknisen erikoiskaupan ja aktiivisen vapaa-ajan tuotteisiin ja palveluihin.

Rakentamisen lisäksi YIT vastasi kiinteistön konseptisuunnittelusta ja vuokrauksesta. Hanketta kehitettiin yhteistyössä Julius Tallberg-Kiinteistöjen kanssa.

 

Yhteydenotto

Kerro viestissä, mistä referenssistämme olet erityisen kiinnostunut. Näin osaamme ohjata viestisi oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi tai toimitilat@yit.fi.

Sulje
Sulje
Lähetetään...