salmisaaren liikuntakeskus

Helsingin Salmisaaren toimistoalueella sijaitseva kansainvälisen tason liikunta- ja hyvinvointikeskus palvelee monipuolisesti eri liikuntamuotojen harrastajia: liikuntakeskuksessa on muun muassa kaksi täysimittaista jääkaukaloa, rantalentopallon sisähiekkakenttä, kuntokeskus, monipuoliset tanssistudiotilat, keilahalli ja peliareena. Keskuksessa on myös mahdollista harrastaa seinäkiipeilyä Euroopan korkeimmalla, 31-metrisellä kiipeilyseinällä.

Liikuntamahdollisuuksien lisäksi Salmisaaren liikuntakeskus tarjoaa hyvinvointipalveluita, kuten hieronta- ja kampaamopalveluita, ravintolapalveluita sekä muita liikuntaan ja terveyteen liittyviä kaupallisia palveluita. Salmisaaren liikuntakeskuksen toiminnasta ja palveluiden tuottamisesta vastaa reilu kymmenen itsenäistä yrittäjää. Yrittäjien yhteistoiminnalla pystytään tarjoamaan ns. pienempien lajien harrastajille ensiluokkaiset harrastusmahdollisuudet. YIT:n suunnitteleman ja toteuttaman, noin 20 000 m² laajuisen kiinteistön omistaa työeläkeyhtiö Varma.

 

Yhteydenotto

Kerro viestissä, mistä referenssistämme olet erityisen kiinnostunut. Näin osaamme ohjata viestisi oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi tai toimitilat@yit.fi.

Sulje
Sulje
Lähetetään...