Ruoholahdenkatu 23

Alun perin tupakkatehtaana toimineen 100-vuotiaan arvokiinteistön tilat peruskorjattiin nykyaikaisiksi toimisto- ja liiketiloiksi. Peruskorjauksen myötä tilat palvelevat paremmin käyttäjien liiketoimintaa ja samalla pidennettiin kiinteistön elinkaarta. Korjauksilla saavutettiin LEED Gold -tason ympäristöluokitussertifikaatti.

Ruoholahdenkatu 23:n päävuokralaisia ovat matkatoimisto CWT Kaleva Travel, HOK ja Oy Academic Work Suomi Ab. CWT Kaleva Travel oli rakennuksessa koko peruskorjauksen ajan vuokralaisena.

– Uudet tilat ovat upeat ja viihdymme hyvin. On hienoa, että kauniita, vanhoja taloja kunnostetaan. Tietysti oli haastavaa työskennellä kiinteistössä peruskorjauksen aikana, mutta hyvällä yhteistyöllä siitäkin selvittiin. Jatkuva vuoropuhelu ja säännölliset palaverit meidän ja YIT:n nimettyjen yhteyshenkilöiden välillä olivat ehdottoman tärkeitä, kertoo CWT:n henkilöstöpäällikkö Satu Sundman.

 

Yhteydenotto

Kerro viestissä, mistä referenssistämme olet erityisen kiinnostunut. Näin osaamme ohjata viestisi oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi tai toimitilat@yit.fi.

Sulje
Sulje
Lähetetään...