Hoitokoti Kuninkaanhovi

Vantaan Kuninkaanmäkeen valmistuneessa hoitokoti Kuninkaanhovissa on 38 asukaspaikkaa. 2-kerroksinen rakennus sijaitsee monimuotoisella rinnetontilla ja sen suunnittelussa on huomioitu erityisesti esteettömyys. Molemmissa kerroksissa on uloskäynti ja rakennuksessa on sekä portaat että hissi. Hoitokodissa on 38 yhden hengen asuinhuonetta ja molemmissa kerroksissa on lisäksi toimintatila ja oleskelutila. Asumismukavuutta lisää ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva sauna.

Muistihäiriöisille henkilöille suunnatun Kuninkaanhovin omistaa Uudenmaan Seniorikodit, jonka toiminta-ajatuksena on tuottaa luotettavien ja pitkäjänteisten kumppanien kanssa korkeatasoista, turvallista ja kodikasta ikäihmisten asumista ja hoivaa. Hoivakodeissa korostetaan hyvän ja joustavan arjen merkitystä sekä turvallisuudentunteen luomista.

YIT toimi tämän lähes 2000 neliön laajuisen rakennuksen hankekehittäjänä ja pääurakoitsijana.

 

Yhteydenotto

Kerro viestissä, mistä referenssistämme olet erityisen kiinnostunut. Näin osaamme ohjata viestisi oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi tai toimitilat@yit.fi.

Sulje
Sulje
Lähetetään...